برج علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر(ساختمان ابوعلی سینا)
مدیریت فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از زیرمجموعههای معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه می باشد. هدف این مجموعه تبدیل نوآوریها و دستاوردهای علمی به فناوریها و محصولات مورد نیاز کشور و شکل دهی شرکتهای دانش بنیان میباشد. این مدیریت از سه بخش مراکز کارآفرینی، رشد و هدایت شرکتهای دانش بنیان تشکیل یافته و ضمن ترویج فرهنگ کارآفرینی در سطح دانشگاه تلاش میکند تا با شناسایی نخبگان و صید ایدههای ناب و انجام حمایتهای مادی و معنوی، مقدمات لازم برای تبدیل آنها به شرکت دانش بنیان موفق را فراهم آورد. همچنین با ایجاد زیرساخت لازم به همراه پشتیبانیهای مؤثر شرکتهای دانش بنیان آنها را در جهت تجاری سازی موفق محصولات و خدماتشان یاری نماید و بدین ترتیب هم دانشگاه و هم کارآفرینان از منافع مادی و معنوی دستاوردهای حاصل بهره مند گردند.
کتابخانه مرکزی دانشگاه
کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلیتکنیک تهران)در سال ۱۳۳۷تأسیس و در سال ۱۳۴۰ با توجّه به پیشرفت علوم و تکنولوژی و نیاز به افزایش مجموعه گسترش یافت و به استانداردسازی منابع خود پرداخت. در سال ۱۳۷۸ سیستم مکانیزه امانت کتاب در کتابخانه مرکزی با استفاده از خط نماد (بارکد) راهاندازی گردید. و در سال ۱۳۸۴ طرح مکانیزه نمودن میز امانت کتابخانههای دانشکدهای(اقماری) نیز به اجرا درآمد و هم اکنون به صورت کاملا مکانیزه سرویس دهی به اعضاء صورت می گیرد.
آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
سامانه خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مجموعهای بینظیر از تجهیزات مدرن آزمایشگاهی است که به پشتوانه بیش از نیم قرن تجربه علمی و تحقیقاتی اساتید این دانشگاه، با هدف ارائه خدمات پژوهشی به دانشجویان، اعضاء هیئت علمی، محققین و صنایع مختلف کشور، توسعه یافته و توانمندی آن را دارد که خدمات آزمایشگاهی مدرن، با کیفیت و اقتصادی مورد نیاز پژوهشگران را منطبق بر به روز ترین استانداردهای ملی و بین المللی ارائه نماید.
امکانات و فضاهای ورزشی
استخر، زمین چمن و سالن چند منظوره و مجتمع ورزشی که شامل سالن کاراته، سالن تنیس روز میز و سالن بدنسازی خواهران، سالن بدنسازی برادران، سالن شمشیربازی و سالن تنیس روی میز است.