بیوتکنولوژی

این گروه شامل سه گرایش صنایع غذایی، بیوتکنولوژی و محیط زیست می باشد:

اعضای گروه
اعضای گروه بیوتکنولوژی و محیط زیست
 
صنایع غذایی
این گرایش، علوم مهندسی جدید را برای طراحی دستگاه ها، خطوط فرآیند و واحدهای تولید مواد غذایی بکار می برد. این گرایش جنبه های تئوری و عملی طراحی را که شامل طراحی هر یک از واحدهای فرآیند، طراحی خطوط مختلف آماده سازی، فرآوری و بسته بندی مواد غذایی و همچنین طراحی کارخانجات تولیدی صنایع غذایی است، مورد توجه قرار می دهد.

بیوتکنولوژی
رشته مهندسی شیمی گرایش بیوتکنولوژی کاربرد فرآیندهای زیستی در صنایع مختلف مرتبط با مهندسی شیمی را مورد مطالعه قرار می دهد. هدف این رشته تربیت متخصصانی است که علاوه بر مسایل مهندسی شیمی با اصول فرآیندهای زیستی هم آشنا باشند. فارغ التحصیلان این رشته می توانند در طراحی و یا راهبری واحدهای صنایع غذایی، دارویی، شیمیایی، محیط زیست و ...مرتبط با بیوتکنولوژی فعالیت کنند.
 
محیط زیست
این گرایش در ارتباط با عملکرد مواد شیمیایی و زیست‌شناسی و نحوه استفاده از مواد شیمیایی در تصفیه فاضلاب شهری و صنعتی و طراحی تصفیه‌خانه‌های آب است. به طور کلی بررسی و طراحی هر فرآیندی که در آن از مواد شیمیایی برای پاک‌سازی محیط در " آب، هوا و خاک " استفاده می‌شود، در حوزه عملکرد این رشته قرار می گیرد.