جمع آوری طرح "گنبد سبز" دانشگاه صنعتی امیرکبیر

 | تاریخ ارسال: 1403/5/9 | 

طرح "گنبد سبز" دانشگاه صنعتی امیرکبیر جمع آوری و "مجتمع چندمنظوره باغ دانش"با حمایت مالی مهندس «پژمان جوزی» از دانش‌آموختگان رشته مهندسی عمران دانشگاه، طراحی و ساخته می شود.
 
رییس دانشگاه تاکید کرد ؛
جایگاه خوب دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بخش های صنعتی کشور 

 

 رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر جایگاه دانش آموختگان این دانشگاه در بخش های صنعتی کشور را مفید ارزیابی کرد و گفت: از ۵۰ سال پیش در رسانه ها عنوان می شد که دانش آموختگان پلی تکنیک می توانند در بسیاری از جایگاه ها جذب شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر علیرضا رهایی در مراسم "پرده برداری مجتمع چند منظوره باغ دانش" این دانشگاه اظهار کرد: به نظر می آید ما در این زمینه موفقیت خوبی را داشتیم به طوریکه در حال حاضر بسیاری از دانش آموختگان دانشگاه امیرکبیر در بخش های مختلف صنعت کشور جایگاه خوبی دارند و خدمات مفیدی را به مردم عرضه می کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: در بین دانشکده های قدیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از شش حلقه دانشگاه، دانشکده مهندسی عمران است که در گذشته با عنوان انیستیتو راه و ساختمان فعال بود، در واقع از همان دورانی که بنده در سال های ۵۰ در این دانشکده دانشجو بودم علاقه مندی و تعصبی بین همه اعضا وجود داشت تا این دانشکده کیفیت و شرایط خوب علمی خود را حفظ کند. نشانه این موفقیت این بود که از همان زمان در رسانه ها عنوان می شد که دانش آموختگان پلی تکنیک می توانند در بسیاری از جایگاه ها جذب شوند.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: مجتمع امروز فضای پوشیده ای است که زمانی برای نمایشگاه درست شده بود این امر از دو جهت مورد رضایت دانشگاهیان نبود، اینکه سقفی با ارتفاع بلندی اجرا شده  که فضای بخش غربی دانشگاه را به دو قسمت تقسیم کرده است. ضمن اینکه ما دو ساختمان مهم یعنی دانشکده مهندسی نساجی به عنوان قدیمی ترین دانشکده ها و دوم ساختمان ابوریحان که دانشکده مهندسی برق و مکانیک در این محل مستقر بود را در این فضا داشتیم. اما همواره گله مند بودیم این ساختمان نقش مفیدی در بخش غربی دانشگاه ندارد.
رهایی اظهار کرد: بنده این مشکل را با یکی از دانش آموختگان دانشگاه در میان گذاشتم و ایشان هم این نظر را پذیرفتند. در نتیجه پس از بازدید و همفکری های زیاد در نهایت تصمیم گرفته شد مهندس کلانتری که از معماران برجسته کشور هستند طرحی را تهیه و در نهایت مبنای اجرای کار قرار گرفت و این پروژه  از امروز اجرایی خواهد شد.
استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مزیت های طرح فوق اشاره کرد و گفت: اجرای طرح فوق باعث می شود فضای نمایشگاه از این حالت فعلی خارج شود. ضمن اینکه فضای کمبود اجتماعات و امتحانات رفع خواهد شد. همچنین فضای سبز زیبا بالای سقف طراحی و به یک نقطه به یادماندنی در کل دانشگاه تبدیل خواهد شد.
وی افزود: تلاش می کنیم از فرصت یک ماهه که رفت و آمد دانشجویی کم است اقداماتی که نیازمند به حمل و نقل ماشین های سنگین است را انجام بدهیم امیدواریم تا پایان امسال به نتیجه خوبی در این طرح برسیم.
رهایی در پایان تاکید کرد: امیدواریم انجام این چنین اقدامات در این دانشگاه به عنوان مرکز بزرگ علمی کشور که سالیانه صدها مهندس در دوره های مختلف تربیت می کند بتواند به عنوان فضای علمی و رفاهی در ذهن و فکر این افراد تاثیرگذار باشد و روند توسعه علمی را تسهیل کند.

 
دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر: 
باید امید را به دانشجویان القا کنیم 

 یک دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه ریشه ما در این خاک است به این جهت معتقد هستیم هیچ کس قرار نیست این کشور را بسازد، گفت: بدون رانت و هیچ فسادی می شود موفق شد و کسب و کار خوبی را راه اندازی کرد.
مهندس پژمان جوزی در مراسم پرده برداری "مجتمع چند منظوره باغ دانش" این دانشگاه با بیان اینکه از همان دوران دانشجویی وارد حوزه کار شده و تا کنون در بخش خصوصی کار کردم، اظهار کرد: باعث خوشحالی است که به کشور خود خدمت می کنم. یکی از هدیه هایی که همواره به دوستان تقدیم می کنم، کتاب " به ممکلت خود خدمت کنید" به نویسندگی دکتر مجتهدی است.
دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: با توجه به تمام امکاناتی که بنده دارم؛  می توانم مهاجرت کنم اما در ایران ماندم و از خدمت به کشور خوشحال و عاشق ایران هستم. من خیلی دوست دارم احساس خودم را به افرادی که دنبال مهاجرت هستند و از کار و وضعیت اقتصادی ناامید شدند، منتقل کنم.
رییس انجمن صنعت ساختمان اظهار کرد: ما باید به دانشجویان این امید را القا کنیم که می شود به این کشور خدمت کرد. همچنان که من در این کشور تحصیل، کار و زندگی کردم و با افتخار در کشور خودمان هستیم.
 این دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: همواره در طی این ۳۴ سال به دانشجوی این دانشگاه بودن افتخار می کنم. همه، عشق و علاقه من را به دانشگاه پلی تکنیک می دانند. امروز به نظر من وقت آن است جواب این علاقه به دانشگاه را بدهم. بر این اساس به قولی که در زمینه ساخت یک بنای زیبا با استانداردهای بین المللی دادم، عمل خواهم کرد. این سازه بسیار ساده اما شیک و امروزی ساخته خواهد شد.
مدیر فنی و نظارت برطرح های عمرانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: همچنین انجام عملیات اجرایی بنای فوق در محوطه مورد نظر توسط گروه پیمانکاری سازنده انجام خواهد شد.
دکتر فرزاد حاتمی تاکید کرد: طرح پیشنهادی سازنده که شامل ۲ طبقه می باشد دارای کاربری سالن چند منظوره و پارکینگ در طبقه زیرین و سالن های برگزاری آزمون های متمرکز و کلاس های بزرگ در طبقه بالا (۱-) می باشد. در نهایت در بام نیز یک المان مرکزی که نشان دهنده نهادی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر می باشد اجرا خواهد شد.
 مدیر فنی و نظارت برطرح های عمرانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مدت زمان اجرای پروژه فوق اشاره کرد و خاطر نشان کرد: مدت زمان اجرای این پروژه ۱۰ ماه کاری بعد از طی مراحل طراحی فاز دو معماری، سازه و تاسیسات و تایید آنها است. همچنین مدت زمان جمع آوری سقف سازه فضایی حدود ۲ ماه در نظر گرفته شده است.