پنجمین دوره مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۳ |
پنجمین دوره مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد / مشروح این رقابت ها ...

معاون پژوهش و فناوری  دانشگاه خبرداد:
برنامه ریزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای فعالیت در حوزه هوشمندسازی
معاون پژوهش و فناوری  دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه یکی از اهداف مهم خود را فعالیت و برنامه ریزی در حوزه هوشمندسازی قرار داده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حسین حسینی تودشکی در پنجمین دوره مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: موضوع هوشمندسازی و دیجیتالی شدن از مباحث مهم و تاثیرگذار در سال های آینده به شمار می رود.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اولویت های خود به طور خاص  بر تحقیق و توسعه در حوزه هوشمند سازی تمرکز دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: باتوجه به اینکه در آینده حوزه هوشمند سازی جایگاه خاص خود را در دنیا به دست خواهد آورد بنابراین لازم است در کشور و دانشگاه ها در این حوزه به صورت تاثیرگذار برنامه ریزی کرد.
دکتر حسینی تودشکی خاطرنشان کرد: هوشمندسازی و شهر هوشمند یکی از موضوعاتی است که اگر از آن غافل شویم، ۱۰ سال آینده راه رفتن در شهرهای هوشمند برای ما سخت خواهد شد.
وی عنوان کرد: هوشمند سازی در آینده موجب ایجاد فرهنگ جدید، شهرسازی جدید و نوع زندگی جدید می شود که باید بتوانیم برای آن برنامه ریزی کنیم.
معاون پژوهش و فناوری  دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: از سال ۲۰۱۰ دنیا بر حوزه هوشمند سازی تمرکز داشته است بنابراین باید برای این حوزه برنامه ریزی و سیاستگذاری مشخصی داشته باشیم.

******************
رئیس مسابقات هوش مصنوعی تاکید کرد:
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیشرو در تدوین برنامه ارشد هوش مصنوعی است

رئیس مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: اولین برنامه درسی مقطع کارشناسی ارشد در حوزه هوش مصنوعی کشور در این دانشکده تدوین شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر رضا صفا بخش در پنجمین دوره مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از دانشکده های پیشرو در حوزه هوش مصنوعی است.
وی افزود: این دانشکده طی چند دهه فعالیت خود همواره تلاش داشته است که در حوزه هوش مصنوعی برنامه ریزی و فعالیت کند تا براین اساس ، این رشته در کشور ارتقا یابد.
رئیس مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: اولین برنامه کارشناسی ارشد هوش مصنوعی کشور در این دانشکده نوشته شده است.
دکتر صفابخش خاطرنشان کرد: فعالیت دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه هوش مصنوعی بسیار پررنگ بوده است.
وی افزود: یکی فعالیت های این دانشکده در حوزه هوش مصنوعی برگزاری مسابقات در این زمینه بوده است.
 رئیس مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: برگزاری این مسابقات نتایج مثبی در حوزه هوش مصنوعی داشته است که این مسابقات به صورت مرتب برگزار شده است.
دکتر صفابخش اضافه کرد: در این مسابقات سعی شده تا موضوعات و مسائل واقعی مورد بررسی قرار گیرد.
وی عنوان کرد: همچنین سعی کردیم در این مسابقات از صنایع مختلف نیز مشارکت داشته باشند تا براین اساس نیازهای جامعه و صنعت برطرف شود.
رئیس مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت : در سال جاری سه مسابقه ، پیش بینی بازار سهام ، چالش بازشناسی چهره و بازشناسایی پلاک مخدوش  در دانشکده مهندسی کامپیوتر برگزار شد.