مدرسه کسب و کار در دانشگاه امیرکبیر ایجاد می شود

 | تاریخ ارسال: 1398/6/3 | 

با انعقاد تفاهم نامه میان اتاق بازرگانی تهران و دانشگاه امیرکبیر به زودی مدرسه کسب و کار در دانشگاه امیرکبیر راه اندازی می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : مراسم امضای تفاهم نامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی تهران در خصوص تاسیس مدرسه کسب و کار با حضور مسئولان دانشگاه و مسئولان اتاق بازرگانی در برگزار شد.
تربیت نیروهای متخصص و کارآفرین مورد نیاز اتاق، ارتقا سطح علمی مدیران و متخصصین شاغل در بخش بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی، طراحی شیوه های نوین آموزش متناسب با نیازهای اتاق، ارائه دوره های تخصصی کاربردی-بین المللی با همکاری مراکز علمی معتبر خارج از کشور برای متخصصین داخلی و خارجی و ایجاد و توسعه دوره های بین رشته ای کاربردی از جمله وظایف و اهداف مندرج در این تفاهم نامه به شمار می رود.
همچنین در این تفاهم نامه بر مشارکت در پروژه های تحقیقاتی، کاربردی و فناورانه مورد نیاز اتاق، اجرای پروژه های کلان ملی، بین المللی و مدیریتی مرتبط با اتاق، همکاری در بررسی و نظارت بر طرح های پژوهشی، فناوری و آموزشی از قبیل پسادکتری و حمایت از پایان نامه های مورد نظر اتاق و ایجاد مرکز نوآوری و مهارت افزایی مرتبط با نیازمندی های محیط کسب و کار تاکید شده است.
ارکان مدرسه کسب و کار شامل دو بخش آموزش (دانشکده ها) و پژوهش (مرکز تحقیق توسعه و سیاست گذاری) است که تربیت نیروهای متخصص در حوزه های مورد نظر و برگزاری دوره های آموزشی تحصیلات تکمیلی مرتبط وظیفه اصلی این بخش به شمار می رود.
در بخش پژوهش نیز تاسیس مرکز تحقیقات و در کنار آن کرسی های آکادمیک در زمینه های توسعه، سیاستگذاری، سیستم های اقتصادی و تمامی امور مرتبط با اتاق در جهت مساله یابی و حل مسائل کلان کشور در بلند مدت تاکید شده است.
یکی از وظایف اصلی طرفین قرارداد حمایت از توسعه کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان و تقویت ارتباط آن با صنعت است که بر این اساس قرار است با اختصاص فضای مناسب در پردیس مدرسه کسب و کار ایجاد شود.
--------------------------------------------------------
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر مطرح کرد؛
پیوستن به اقتصادهای جهانی با راه اندازی مدارس کسب و کار در کشور
رئیس دانشگاه امیرکبیر راه اندازی مدارس کسب و کار را یکی از راه های پیوستن به اقتصادهای جهانی عنوان کرد.
دکتر سید احمد معتمدی در این مراسم گفت: برای اولین بار است که در کشور در یک دانشگاه معتبر، این مدرسه راه اندازی می شود.

وی یکی از اهداف این دانشگاه در برنامه راهبردی را تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم عنوان کرد و افزود: این نوع دانشگاه ها در عرصه اقتصادی نقش مهم دارند و صرفا کار علمی انجام‌ نمی دهند.
معتمدی با بیان اینکه در دنیا دانشگاه نسل سوم دانشگاهی است که در آن به روی نوآوری و نوآوران باز است، گفت: رشد اقتصادی برای این دانشگاه ها اهمیت ویژه ای دارد و از کسانی استقبال می کنند که آمادگی آموزش را دارند.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ابراز امیدواری کرد: امیدواریم راه اندازی مدرسه کسب و کار در این دانشگاه با استفاده از تجارب دانشگاه های معتبر در زمینه اداره این مدارس و همچنین سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی تهران، به مدل موفقی برای سایر دانشگاه ها تبدیل شود.
وی با تاکید بر اینکه پیوستن به اقتصادهای جهانی نیاز به علم و دانش دارد، افزود: امیدوار هستیم با راه اندازی مدرسه کسب و کار بتوانیم در راستای پیوستن به اقتصادهای جهانی، گام موثری برداریم و از تجارب اساتید داخلی و خارجی استفاده کنیم.
معتمدی با بیان اینکه شورای راهبردی دانشگاه مسولیت اداره این مدرسه را برعهده دارد، خاطرنشان کرد: با موافقت نامه ای که تنظیم شده قرار است محل این مدرسه در محدوده دانشگاه باشد.
-----------------------------------
مهمترین هدف تاسیس مدرسه کسب و کار، پرورش مدیران بین‌المللی است

رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن کشاورزی تهران گفت: برای ورود به اقتصاد جهان نیازمند پرورش مدیران بین المللی هستیم که تاسیس این مدرسه و برگزاری دوره‌های مختلف به تربیت این مدیران خواهد پرداخت.
مهندس مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در این مراسم گفت: سال‌هاست که به فکر رفع نقص اتاق بازرگانی بوده‌ایم، با بررسی‌های انجام شده در چهل سال گذشته در مدیریت جهانی کم و کاستی‌هایی داشته‌ایم.
رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن کشاورزی تهران ادامه داد: اقتصاد ایران، اقتصاد کوچکی نیست شاید آن طور که باید در طول این مدت رشد اقتصادی نداشتیم، اما با پایان این تحریم‌ها به اقتصاد جهانی خواهیم پیوست که برای تحقق این هدف نیازمند پرورش مدیران هستیم و فکر می‌کنیم با تشکیل این مدرسه به خواسته خود دست یابیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها محدودیت‌هایی دارند، تصریح کرد: با تاسیس این مدرسه توانستیم هم استقلال را حفظ کنیم و هم در بحث آموزشی ورود پیدا کنیم، همچنین امیدواریم این مرکز نیاز‌های موجود در جامعه را رفع کند.
خوانساری با بیان اینکه قصد داریم مرکز نوآوری را نیز تاسیس کنیم، اظهار کرد: با توجه به تلاش‌های انجام شده در کمیسیون فناوری و بعد از تهیه پلتفرم دانشگاه به جمع بندی آن خواهیم رسید. برای ساخت این مدرسه ساختمان جدیدی نیاز نیست و از ظرفیت خود دانشگاه استفاده خواهیم کرد تا هر چه زودتر بتوانیم کار را به مرحله اجرا برسانیم.
خوانساری در پایان خاطرنشان کرد: این مدرسه ابداع جدیدی است و امیدواریم شروعی باشد برای تربیت مدیرانی که در سطح بین الملل بتوانند حضور چشمگیری داشته و فعالیت کنند.
همچنین در ادامه این مراسم محمد اتابک، عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در مورد تاسیس این مدرسه گفت: یکی از دلایل مهم تاسیس مدرسه کسب و کار اهمیت بحث کارآفرینی است. ایجاد این مدرسه باعث می‌شود تا کارآفرینی ایجاد شود و توسعه در کشور رخ دهد.