اطلاعیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری ورودی ۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/8/8 |
  قابل توجه دانشجویان جدید الورود تحصیلات تکمیلی (دکتری و ارشد)

🌸 ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرفته شدن شما عزیزان در دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر 🌸

خاطر نشان می شود:

⭕📌انتخاب واحد کاملا مجازی در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ۱۰ و ۱۱/ ۸/ ۱۳۹۹ و از طریق سایت  (portal.aut.ac.ir) انجام می پذیرد. (دسترسی برای انتخاب واحد در صورتی برای دانشجویان فعال می شود که صفحه اطلاعات شخصی را تکمیل، فرم های تعهد را تایید و مدارک درخواستی را تکمیل کرده و در پورتال بارگذاری نمایند.)
برای دریافت لیست دروس دانشجویان گرایش‌های تحصیلی مهندسی عمران، به سایت دانشگاه_ سایت دانشکده عمران (civil.aut.ac.ir) بخش آموزش تحصیلات تکمیلی مراجعه کرده و لیست دروس و برنامه هفتگی را مشاهده فرمایید.

در صورت داشتن هر گونه سوال و مشکلی مربوط به ثبت نام و انتخاب واحد به ایمیل:
(دانشجویان ارشد)
📩zhasadolahigmail.com
و
(دانشجویان دکتری)
📩 z_abdolaliaut.ac.ir

پیام ارسال نمایید و یا با
شماره ی  ۶۴۵۴۳۰۳۸ خانم اسداللهی( ارشد) و
شماره ۶۴۵۴۳۰۳۷ خانم عبدالعلی ( دکتری)  تماس حاصل فرمایید.

عضویت در کانال تلگرام برای تمامی دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی (ارشد) الزامیست. آدرس کانال تلگرام:
🆔 postgraduate۳۰۳۸ ارشد
🆔 Phdstudents۳۰۳۷ دکتری
به اطلاع می رساند به خاطر وضعیت کرونا در نیمسال اول ۹۹، دانشجویان مجاز به اخذ ۹ واحد می باشند و کلاسها به صورت مجازی برگزار می شود و در غیر اینصورت اطلاع رسانی خواهد شد.

📌 شروع کلاس ها از تاریخ دوشنبه ۱۲ آبان ماه می باشد.
📌 زمان حذف و اضافه دوشنبه ۱۹ آبان ماه و سه شنبه ۲۰ آبان ماه می باشد.
📌درخواستهای معافیت تحصیلی و تاییدیه تحصیلی توسط تحصیلات تکمیلی کل انجام خواهد پذیرفت و نیازی به مراجعه حضوری دانشجو نمی باشد.

راهنمای ورود به پورتال آموزشی

جهت اطلاعات تکمیلی در مورد فرم های مورد نیاز و بخشنامه های مربوطه، لطفا به سایت دانشگاه، بخش معاونت ها، قسمت مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایید.

سلامت و موفق باشید.

دفعات مشاهده: 3612 بار   |   دفعات چاپ: 119 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر