دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت سیمان کردستان تفاهم نامه همکاری امضا کردند

 | تاریخ ارسال: 1401/6/7 | 

دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت سیمان کردستان با هدف همکاری و مشارکت در اجرای پروژه های صنعتی صنعت سیمان تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، باتوجه به اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای تجربه های پژوهشی و صنعتی، نیروی انسانی متخصص و امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی است بنابراین شرکت سیمان کردستان با این دانشگاه تفاهم نامه همکاری منعقد کرده است.
این تفاهم نامه برای مدت ۲ سال منعقد شده است و در صورت نیاز و توافق طرفین این تفاهم نامه تمدید خواهد شد.
به منظور هماهنگی مستمر و لازم برای اجرای این تفاهم نامه و نظارت بر همکاری های مشترک، کمیته راهبری با ترکیب معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و نماینده شرکت سیمان کردستان تشکیل می شود.
این تفاهم نامه شامل ۱۱ ماده و در دو نسخه با هدف همکاری و مشارکت در اجرای پروژه های صنعتی ،صنعت سیمان منعقد شده است.

 
معاون پژوهشی دانشگاه خبرداد:
ورود دانشگاه صنعتی امیرکبیر به تولید محصولات صنعتی

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر پتانسیل های زیادی دارد که بتواند مشکلات صنعت را رفع کند، گفت: در دانشگاه تاکید داریم که ارتباطات ما منجر به خروجی های محصولی شود.
دکتر سید رضا غفاریان  در نشست انعقاد تفاهم نامه میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت سیمان کردستان گفت: برنامه داریم با زیر مجموعه های شرکت غدیر ارتباط نظامند داشته باشیم و در این راستا با هلدینگ غدیر  برنامه ریزی جامعی صورت پذیرفته است.
وی افزود: برای برقراری ارتباط مناسب بین دانشگاه و زیر مجموعه های هلدینگ غدیر یک ساختار کارگزاری به نام تیتانیوم توسط مجموعه غدیر در دانشگاه ایجاد شد تا ارتباط با دانشگاه تسهیل شود و بعد از آن شتاب دهنده و صندوق این مجموعه نیز در دانشگاه استقرار پیدا کردند.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: اکنون کل مجموعه اکو سیستم تسهیل گری و شتابگری غدیر در برج فناوری شماره ۲ دانشگاه صنعتی امیرکبیر مستقر است.
دکتر غفاریان عنوان کرد: انعقاد این تفاهمنامه و تعمیق ارتباط خوب بین دانشگاه و شرکت سیمان کردستان بنوبه خود می‌تواند گامی در راستای تحقق عملی ارتباط بین ما و هلدینگ غدیر لحاظ شود.
وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر پتانسیل های زیادی دارد که بتواند مشکلات صنعت را رفع کند، اظهارداشت: در دانشگاه تاکید داریم که ارتباطات ما منجر به خروجی های محصولی شود.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: دردانشگاه برنامه داریم اگر به یک حیطه کاری رسیدیم که به نفع کشور است، تمرکز بیشتری در آن زمینه ایجادکنیم تا ازاین طریق بتوانیم محصولات با کیفیت بیشتری را در اختیار صنایع بگذاریم.
دکتر رضا نیک پور مدیرعامل سیمان کردستان نیز در این جلسه گفت: قبل از دهه ۷۰ صنعت سیمان یک صنعت تازه در کشور بود و میزان تولید نیز کمتر از نیاز بود. که براساس برنامه های دولت در دهه ۷۰ قرار بود تولید سیمان به ۱۲۰ میلیون تن برسد.
وی افزود: در دهه ۷۰ ابتدا ۲۴ میلیون تن سیمان تولید وانتهای دهه ۷۰ ،میزان تولید سیمان کشور به ۷۰ میلیون تن رسید.
مدیرعامل شرکت سیمان کردستان تاکید کرد: در ابتدا بالغ بر  ۸۰ تا ۹۰ درصد ماشین آلات و تجهیزات مربوط به صنعت سیمان کشور وارداتی بود اما در ۳۰ سال گذشته این صنعت تا حد زیادی بومی شده و اکنون بخش عمده ای از تجهیزات این صنعت در داخل ساخته می شود.
دکتر نیک پور عنوان کرد: با رشد صنعت نیاز است از دانش، در صنعت سیمان استفاده بیشتری شود که در این بخش باید از دانشگاه ها کمک بگیریم. با ارتباط بیشتر با دانشگاه ها می توانیم ماشین آلات مورد نیاز را تولید کنیم.
دکتر مصطفی کتابچی رئیس دانشکده مهندسی مواد ومتالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه گفت: رویکرد دانشگاه صنعتی امیرکبیر صنعت محور است و معاونت پژوهشی دانشگاه نیز رویکرد کاربردی و صنعتی را دنبال می کند.
دکتر محمد کریمی مدیر پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه عنوان کرد: دانشگاه تجربه خوبی درحوزه ارتباط با صنعت دارد و برنامه داریم در همکاری با یک صنعت در زمینه های مختلف به آن صنعت کمک کنیم.
دکترسید محمد حسین میرباقری استاد دانشکده مهندسی مواد و متالورژی  نیز دراین جلسه گفت : برای تولید قطعات مورد نیاز صنایع سیمانی، فولادی و غیره با ایجاد ارتباط نظام مند با مجموعه صنعتی ره آورد کاویان، زمینه طراحی و تولید مناسبتری برای رفع نیازهای صنایع  ایجاد شده است.