در راستای توسعه کسب و کارهای نوآورانه؛ «بنیاد دانشگاه امیرکبیر» و شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز تفاهم نامه همکاری امضا کردند

 | تاریخ ارسال: 1398/7/16 | 

«بنیاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر» و شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز در راستای توسعه کسب و کارهای نوآورانه تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، باتوجه به اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعالیت های خود را مبنای حرکت به دانشگاه نسل سوم طراحی کرده است بنابراین به دنبال توسعه کارآفرینی در میان دانشجویان و اساتید است که در این راستا تفاهم نامه ای با شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز منعقد کرد.
این تفاهم نامه میان یحیی آل اسحاق رئیس هیات مدیره بنیاد امیرکبیر، مجتبی نوریان مدیرعامل و عضو هیات مدیره بنیاد امیرکبیر و شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز منعقد شد.
این تفاهم نامه با هدف همکاری طرفین جهت شناسایی، امکان سنجی، ایده یابی و پیاده سازی فرصت های هم افزایی منعقد شده است.
مدت این توافق نامه ۳ سال است و این مدت با توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود.
براساس این تفاهم نامه طرفین متعهد می شوند تمام تلاش ممکن را برای انجام توافقنامه به کار گیرند و در صورت لزوم نسبت به تدوین و تعیین راهکارهای اجرایی جهت تسریع در پیشبرد توافقنامه اقدام کنند.
همچنین طرفین با معرفی نماینده و ایجاد کمیته راهبری متشکل از نمایندگان طرفین و برگزاری جلسات دورهای منظم و مستمر نسبت به تعیین راهکارهای اجرایی ارائه شده و تنظیم قراردادهای کاری و هدایت آن اقدام خواهند کرد.
از محورهای این تفاه نامه می توان به تأسیس مرکز کسب و کار دیجیتال توسط بنیاد و با مشارکت گروه مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه و شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز اشاره نمود که نخستین مرکز دانشگاهی در این زمینه محسوب می شود.

رئیس دانشگاه خبرداد:
دانشگاه امیرکبیر رتبه ۲۲ کیواس در حوزه ارجاعات مقالات را کسب کرده است


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این دانشگاه در زمینه های علمی و پژوهشی بسیار فعال است، گفت: براساس رتبه بندی کیواس این دانشگاه در حوزه ارجاعات به مقالات رتبه ۲۲ جهان را کسب کرده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سید احمد معتمدی در مراسم امضا تفاهم نامه میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه فعالیت های علمی، تعداد مقالات و میزان ارجاع به مقالات در رتبه های خوب جهانی قرار گرفته است.
وی افزود: براساس رتبه بندی کیواس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه ۲۲ جهان در حوزه ارجاع به مقالات را کسب کرده است و به ازای هر استاد ۴.۲ مقاله تولید می شود که این تعداد بسیار بالا است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: زمانی مطرح بود که دانشگاه باید الکترونیک شود اما اکنون می گویند دانشگاه باید دیجیتالی شود که باید فاصله رسیدن به دیجیتالی شدن دانشگاه را کم کنیم .
وی اضافه کرد: امیداوریم این نوع توافق نامه ها به قرارداد منجر شود و از این طریق بتوانیم دانشگاه را به سمت دیجیتالی شدن در مسائل مختلف مالی و اداری سوق دهیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: کارهای خوبی در حوزه دیجیتالی شدن فعالیت های دانشگاه صورت گرفته اما قصد داریم این فعالیت ها به صورت متمرکز توسعه یابد. بنابراین دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه دیجیتالی شدن فعالیت ها می تواند به عنوان پایلوت مشخص شود و در صورت انجام این پروژه نتایج و راهبردها به دیگر دانشگاه ها نیز بسط داده شود.

مدیرعامل بنیاد دانشگاه امیرکبیر
بر لزوم توسعه فعالیت های دیجیتال محور در دانشگاه ها تاکید کرد


مدیرعامل بنیاد دانشگاه امیرکیبر گفت: باتوجه به اینکه فعالیت های دیجیتال محور در دنیا و کشور درحال رشد است، لازم است که دانشگاه ها نیز در این حوزه گام بردارند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهندس مجتبی نوریان در مراسم امضا تفاهم نامه میان بنیاد دانشگاه امیرکبیر و شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز گفت: بنیاد دانشگاه امیرکبیر با توجه به ظرفیت های دانشگاه و توانمندی و تجارب خود در حوزه کسب و کار دیجیتال در صدد ایجاد نخستین مرکز دانشگاهی کسب و کار دیجیتال در کشور است که این مهم با مشارکت دانشگاه و بخش خصوصی صورت خواهد گرفت و امضاء این توافقنامه گامی دراین جهت نیز می باشد.
وی افزود: موضوع کسب و کار دیجیتال در دنیا چندان جدید نیست و مفاهیم آن نیز در کشور تدریس می شود اما کسب و کار دیجیتال به صورت نظام مند و جامع در ایران پیگیری نشده است.
مدیرعامل بنیاد دانشگاه امیرکیبر با اشاره به فعالیت گروه بین رشته ای مهندسی فناوری اطلاعات در دانشگاه بر ظرفیت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راه اندازی و توسعه مرکز کسب و کار دیجیتال تاکید و خاطرنشان نمود لازم است دانشگاه ها به سمت فعالیت های دیجیتال محور حرکت کنند و این حوزه در مراکز دانشگاهی توسعه یابد.
نوریان با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده میان بنیاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز اظهار داشت: این تفاهم نامه آغازی خواهد بود برای شناخت توانمندی طرفین و تحلیل جامع تر محیط که امیداوریم در آینده قراردادهای دیگری را نیز منعقد نماییم.

رئیس دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد:
 مدرسه کسب و کار مسیر دسترسی دانشگاه به صنایع را برای ارائه  خدمات علمی، هموار می‌کند

رییس دانشکده مدیریت گفت: مدرسه کسب و کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر فرصت خوبی برای ارایه خدمات آموزشی، پژوهشی و نوآوری متناسب سازی شده با نیازهای واقعی صنعت است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر اکبرپور شیرازی در مراسم امضای تفاهم نامه میان بنیاد دانشگاه امیرکبیر و شرکت فرابوم گفت: در راستای دستیابی به هدف تبدیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر به دانشگاه نسل سوم، ایجاد مدرسه کسب و کار امیرکبیر با حمایت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی پیگیری می‌شود. با ایجاد مدرسه کسب و کار و تسهیل در دسترسی به صنایع فعال کشور، فرصت خوبی برای ارایه خدمات آموزشی، پژوهشی و نوآوری متناسب سازی شده با نیازهای واقعی صنعت به دست خواهد آمد.
وی افزود: گروه بین رشته‌ای مهندسی فناوری اطلاعات با همکاری پنج دانشکده در دانشگاه صنعتی امیرکبیر کار خود را آغاز نمود. در این راستا در مهر ماه سال جاری گرایش تجارت الکترونیک در دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشجو پذیرفت. امیدواریم در ادامه فعالیت این گروه میان رشته‌ای سایر گرایش‌های پیش‌بینی شده به تدریج اجرا شود. گرایش فناوری اطلاعات با تمرکز بر اینترنت اشیا با همکاری دانشکده مهندسی برق، سیستم‌های حمل و نقل هوشمند با همکاری دانشکده ریاضی، مدیریت امنیت سایبری با همکاری دانشکده مهندسی کامپیوتر و سیستم‌های خدمات مالی و بانکداری الکترونیک با همکاری دانشکده مهندسی صنایع از جمله فعالیت‌های پیش‌بینی شده برای این گروه بین رشته‌ای است.


همچنین در این مراسم  مهندس حمزوی مشاور توسعه کسب‌وکارهای بنیاد در خصوص مرکز کسب‌و‌کارهای دیجیتال دانشگاه امیرکبیر و برنامه‌ها و فعالیت‌های پیش‌روی این مرکز توضیحاتی ارائه داد. حمزوی افزود: تعامل استراتژیک طرفین در حوزه‌های مشترک با توجه به نیازهای دوطرف در طول زمان، راه‌اندازی مرکز کسب‌و‌کار دیجیتال امیرکبیر، راه‌اندازی آزمایشگاه سرویس‌های باز مبتنی بر API، برگزاری رویدادهای استارتاپی و هکاتون‌های نوآوری باز در حوزه‌های مختلف، همکاری و سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه‌ هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، برگزاری رویدادها و کارگاه‌های آموزشی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت و همکاری طرفین به منظور تسهیل استفاده از خدمات Open API پلتفرم نوآوری باز در محیط‌های سندباکس و عملیاتی از موضوعات این توافق‌نامه است که جزئیات بیشتر در خصوص سازوکار اجرایی آن به زودی از طریق بنیاد اعلام خواهد شد.