بررسی آینده‌ی شغلی رشته

 | تاریخ ارسال: 1398/9/4 | 
زمینۀ فعالیت، آیندۀ شغلی و شرکت‌های عمرانی مرتبط با این گرایش
امکان ادامه تحصیل در مقطع دکترای  رشته سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی در دانشگاه‌های تهران و علم و صنعت و تربیت مدرس و خواجه نصیرالدین طوسی و سهند تبریز وجود دارد.
 این در حالی است که فارغ التحصیلان این گرایش می­ توانند در گرایش‌های سازه و آب و سازه‌های هیدرولیکی نیز ادامه تحصیل دهند. همچنین گرفتن بورس برای ادامه تحصیل در خارج از کشور نیز امکان­ پذیر است.
بهترین دانشگاه­‌های دنیا در زمینه سازه‌های دریایی دانشگاه تگزاس امریکا،  دانشگاه دلف هلند و دانشگاه NTNU  نروژ ودانشگاه های معتبر ژاپن و استرالیا هستند.
از جنبه آینده شغلی، سازه‌های دریایی بدلیل مرتبط بودن با صنعت نفت و گاز، نسبت به سایر گرایش‌های عمران دارای بازارکار بهتر و درآمد بالاتری است .
فارغ التحصیلان این گرایش، جهت تحلیل و طراحی سازه‌های دریایی باید در دفاتر مهندسین مشاور در شهر تهران مشغول بکار شوند و برای کارهای اجرایی باید در جنوب و یا شمال کشور  (البته باحقوق و دستمزد بالاتر ) مستقر شوند.
معروفترین مراکز و شرکت‌های فعال در زمینه سازه‌های دریایی اکثراً دولتی و نیمه دولتی هستند مانند قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا  (و زیرمجموعه های آن)، صدرا، ایزوایکو، تأسیسات دریایی  و ازشرکت‌های خصوصی فعال درزمینۀ سازه‌های دریایی میتوان به شرکت‌های کیسون، تدبیر ساحل پارس ،هندسۀ پارس،تهران برکلی،سازه پردازی اشاره کرد.