دانشگاه صنعتی امیرکبیر- ستاد کرونای دانشگاه
نکات مهم در تغذیه دوران نقاهت بیماری کوید۱۹

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1399/6/3 | 
این پروتکل ویژه کارشناسان تغذیه و کلیه مراقبت کنندگان از بیماران بهبود یافته در فاز نقاهت بیماری کوید-۱۹ در نقاهت گاه ها یا منازل است و لازم است بمدت حداقل ۱۴ روز برای این مرحله که علایم بیماری فروکش کرده و با تشخیص کادر درمانی وارد فاز نقاهت شده است مورد توجه و اجرا قرار گیرد.
توضیحات بیشتر را از طریق لینک و یا در ادامه مشاهده نمایید
نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
http://aut.ac.ir/find-1.3603.4824.fa.html
برگشت به اصل مطلب