دانشگاه صنعتی امیرکبیر- اخبار دانشگاه
توسعه همکاری آموزشی میان واحد‌های کیش و ماهشهر دانشگاه صنعتی امیرکبیر

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | آخرین بروزرسانی: 1403/7/18 | 

پردیس دانشگاهی ماهشهر و  پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تفاهم‌نامه همکاری آموزشی و علمی منعقد کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی در دوره‌های کوتاه مدت بین واحد دانشگاهی ماهشهر و  پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف ایجاد و گسترش دوره‌های کوتاه مدت فنی و تخصصی میان دکتر احسان خامه‌چی رئیس واحد دانشگاهی ماهشهر و دکتر علی اصغر صباغ الوانی رئیس پردیس بین‌المللی کیش به امضا رسید.
توسعه و ارتقاء سطح همکاری در زمینه‌های علمی و آموزشی در چارچوب وظایف و اختیارات قانونی و سازمانی هر یک از طرفین و برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت مرتبط و موردنیاز با صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و غیره در پردیس بین المللی کیش از اهداف این تفاهم نامه است.
 مدت اجرای این تفاهم نامه ۴ سال است و در صورت تمایل طرفین قابل تمدید بوده و در زمان خاتمه قرارداد در این مورد اقدام می‌شود.
 پردیس  بین المللی کیش در این همکاری متعهد شد تا  واحد دانشگاهی ماهشهر در رابطه با موضوع مندرج در ماده ۲ این تفاهم‌نامه، نسبت به سایر دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی در اولویت قرار گیرد.
همکاری و هماهنگی با واحد دانشگاهی ماهشهر در امور برنامه ریزی دوره‌های کوتاه مدت مشترک و اجرای آنها و پشتیبانی از برگزاری سمینارها، کنفرانس‌ها، نمایشگاه‌ها، دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و کارگاه‌های تخصصی- علمی مورد نیاز واحد دانشگاهی ماهشهر از دیگر تعهدات این واحد است.
 پشتیبانی از سمینارها، کنفرانس‌ها، نمایشگاه‌ها، دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و کارگاه‌های تخصصی- علمی مورد نیاز پردیس بین المللی کیش دانشگاه  از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.
پس از پایان دوره های آموزشی کوتاه مدت مشترک و تأیید این موضوع توسط طرفین تفاهم نامه، گواهینامه دوره مذکور صادر و با لوگوی واحد آموزشی ماهشهر و پردیس بین المللی کیش و همچنین امضای طرفین تفاهم نامه و امضای رئیس مرکز دوره های آزاد دانشگاه، تحویل شرکت کنندگان دوره ها می شود.
نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
http://aut.ac.ir/find-1.257.18057.fa.html
برگشت به اصل مطلب