دانشگاه صنعتی امیرکبیر- اخبار دانشگاه
با حضور رئیس دانشگاه؛ ۳۷ پژوهشگر برگزیده دانشگاه صنعتی امیرکبیرتقدیر شدند

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1400/9/30 | 


مراسم تقدیر از ۳۷ پژوهشگر نمونه دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور دکتر حسن قدسی پور رئیس و مسئولان دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حسن قدسی پور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: در برنامه راهبردی و استراتژیک پژوهشی دانشگاه یک وضع مطلوب را هدف گذاری می کنیم و باید به آن برسیم.
وی افزود: دانشگاه ها باید رفرنس حل مشکلات کشور باشند به نحوی که اگر دولت، مجلس، قوه قضائیه و نظام نیازهایی داشته باشند باید از سوی دانشگاه ها به آنها راهنمایی صورت گیرد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: برای دستیابی به چنین وضعیت مطلوبی باید نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنیم تا بتوانیم مسیرهای حرکتی را مشخص کنیم.
در مراسم تقدیر از پژوهشگران برگزیده دانشگاه صنعتی امیرکبیر ،از دانشجویان برگزیده مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی، استاد برتر در حوزه مقالات کاربردی براساس شاخص های کمی و کیفی، استاد برگزیده  کتاب لاتین، استاد برگزیده کتاب فارسی، پروژه صنعتی برگزیده ، پژوهشگر صنعتی برگزیده ، مخترع برگزیده ، پژوهشکده برگزیده ، آزمایشگاه برگزیده ، کارشناس آزمایشگاهی برگزیده و شرکت دانش بنیان برگزیده تقدیر شد.
در این مراسم در بخش دانشجویان برگزیده مقطع دکتری از رضا قزلباش از دانشکده مهندسی معدن ، وحید محمدی از دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، داود اکبری مهر از دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، محمدسعید مهدوی از دانشکده مهندسی برق، فائزه اسکندری از دانشکده مهندسی پزشکی، امین ناظمیان از دانشکده مهندسی دریا، امین جابری از دانشکده مهندسی هوا فضا و یحیی چوپانی از دانشکده مهندسی مکانیک تقدیر شدند.
در بخش دانشجویان برگزیده مقطع کارشناسی ارشد از میلاد رازبین از دانشکده مهندسی نساجی، محمدامین میردارسلطانی از دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، مهسا عبادت پرست از دانشکده مهندسی برق، بهاره خیل نژاد از دانشکده مهندسی پزشکی و فائزه رحیمی کاشانی از دانشکده مهندسی مواد و متالورژی تقدیر شدند.
در بخش دانشجویان برتر مقطع کارشناسی نیز زهرا ملک ثابت از دانشکده مهندسی مکانیک، سیده هدی اثناعشری نامقی از دانشکده مهندسی پزشکی و شایان کرکی از دانشکده مهندسی مکانیک مورد تقدیر قرار گرفتند.
در بخش رساله برگزیده تقاضا محور دانش آموخته دکترا مرتضی آسمانی از دانشکده مهندسی نفت تقدیر شد.
در بخش استاد برگزیده در حوزه مقالات کاربردی براساس شاخص های کمی و کیفی دکتر سجاد حبیب زاده از دانشکده مهندسی شیمی معرفی شد.
دکتر مصطفی عباس زاده از دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر به عنوان دانشمند برتر تقدیر شد.
دکتر فریدون مقدس نژاد و دکتر پوریا حاجی کریمی از دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دکتر گئورگ قره پتیان از دانشکده مهندسی برق در بخش استاد برگزیده کتاب لاتین تقدیر شدند.
همچنین در بخش استاد برگزیده کتاب فارسی دکتر وحید حدادی اصل از دانشکده مهندسی پلیمر مورد تقدیر قرار گرفت.
دکتر زاهد احمدی از دانشکده مهندسی شیمی به عنوان پژوهشگر صنعتی برگزیده ، دکتر عبدالرضا اوحدی از دانشکده مهندسی مکانیک(همکاران دکتر بابک خورسندی و دکتر میقات حبیبیان از دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست ، دکتر مریم قصاب زاده از پژوهشکده فناوری های مهندسی مکانیک و دکتر نرگس فلاح از دانشکده مهندسی شیمی ) به عنوان طرح برگزیده صنعتی ، دکتر پرویز پروین از دانشکده فیزیک و مهندسی انرژی  به عنوان مخترع برگزیده ، دکتر علیرضا رهایی  از پژوهشکده عمران و زمین در بخش پژوهشکده برگزیده و دکتر عباس مقصودی قره بلاغ  از دانشکده مهندسی معدن در بخش آزمایشگاه برگزیده معرفی و تقدیر شدند.
در این مراسم مهندس الهام مفرح از دانشکده مهندسی شیمی به عنوان کارشناس آزمایشگاهی برگزیده معرفی شد.
شرکت دانش بنیان رایا پردازش هوشمند امیرکبیر (نیما) در بخش شرکت دانش بنیان برگزیده تقدیر شد.
شرکت فناوریهای پلیمری پویش در بخش شرکت فناور برگزیده در دوره رشد، شرکت هوشمند ماشین آینده (شوکوساز) در بخش شرکت فناور برگزیده دوره پیش رشد و استودیو فناوری فیدار در بخش شرکت فناور برگزیده در مرکز نوآوری تقدیر شدند.
همچنین در این مراسم در بخش تیم های برگزیده دانشجویی مسابقات جهانی برنامه نویسی ۲۰۲۰از پارسا عبداللهی و امیرحسین پاشایی هیر از دانشکده مهندسی کامپیوتروامیررضا پوراخوان از دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر تقدیر به عمل آمد.
در بخش همیاران صنعتی برگزیده از شرکت پارس خودرو ، شرکت ایپکو ، شرکت خطوط لوله نفت ایران ، پژوهشگاه دانش های بنیادی و شرکت نوآوران داده سلامت پیش رو تقدیر به عمل آمد.

 
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تاکید کرد:
وورد تمامی دانشکده های دانشگاه صنعتی امیرکبیر به پروژه های صنعتی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در برنامه پژوهشی دانشگاه درنظر داریم تا با بسترسازی مناسب تمام دانشکده های دانشگاه در پروژه های تحقیقاتی و فناورانه به شکلی متناسب درگیر شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر :دکتر سیدرضا غفاریان  در مراسم تقدیر از پژوهشگران برگزیده دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه دانشگاه حرکت جدی به سمت دانشگاه نسل سوم است تا از این طریق بتوانیم به دانشگاهی محصول گرا تبدیل شویم.
وی با بیان اینکه در برنامه پژوهشی دانشگاه توجه ویژه ای به دانشکده ها داریم، افزود: در این برنامه دانشکده ها محور توسعه فناوری قلمداد شده اند و از آنها درخواست شده تا حوزه های استراتژیکی خود را برای تدوین برنامه های محوری تعریف و به دانشگاه معرفی کنند که این حوزه ها در بلند مدت مورد حمایت خاص قرار گیرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: ایجاد سازو کار کلان برای فعالیت های اساتید در شرکت های دانش بنیان از دیگر برنامه های پژوهشی دانشگاه بشمار می رود.
دکتر غفاریان اظهار داشت: در حوزه امور پژوهشی چهار هدف اصلی را دنبال می کنیم که توجه به برون دادهای پژوهشی مانند مقالات و کتاب ها اولین هدف است. در این زمینه  برنامه داریم به کیفیت برون دادهای پژوهشی توجه ویژه داشته باشیم.
وی عنوان کرد: هدف دوم توجه به تاثیر فرآیندهای پژوهشی و افزایش مبلغ گرنت جامع اساتید است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: هدف سوم هدایت دانشجویان در راستای توسعه فناوری است در این بخش تلاش داریم با ساختار مناسب، بهره مندی مناسب از توانمندی دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی را فراهم کنیم.
دکتر غفاریان تاکید کرد: هدف چهارم، ایجاد بستر قانونی برای تشویق پژوهش های همگرا است تا از این طریق پژوهش های بین رشته ای توسعه یابد.
وی درخصوص برنامه های دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت نیز گفت: برنامه داریم با بستر سازی لازم تمام دانشکده ها در پروژه های فناورانه به شکلی متناسب درگیر شوند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: توجه ویژه به ثبت ملکیت معنوی از برون دادهای پژوهشی اساتید و دانشجویان و حمایت های حقوقی و مشاوره ای در این حوزه از دیگر برنامه ها است.
دکتر غفاریان خاطرنشان کرد: باید بستری فراهم کنیم تا فرصت مطالعاتی اساتید در صنعت توسعه یابد تا از این طریق ارتباط هدفمند با صنایع به خوبی ایجاد شود.
وی افزود: افزایش مهارت در دانشجویان از دیگر برنامه های پژوهشی دانشگاه است که برنامه داریم این موضوع از طریق ورود هدفمند دانشجویان در پروژه های فناورانه و ارائه آموزش های لازم محقق شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: موضوع کنترل پروژه های پژوهشی و تحقیقاتی از اولویت ها است و برای دستیابی به این هدف لازم است به مرکز کنترل پروژه ها توجه ویژه داشته باشیم.
دکتر غفاریان اظهار داشت: توسعه زیرساخت های لازم برای استقرار واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه، حمایت مادی از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری در قالب تسهیلات بلاعوض و کم بهره، توسعه مراکز فناوری در دانشکده ها و تمرکز بر تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی دانشگاه براساس نیازهای جامعه از دیگر برنامه های فناورانه دانشگاه بشمار می رود.
وی عنوان کرد: همچنین برنامه داریم آزمایشگاه های موجود دانشگاه را تجهیز کنیم و استانداردها و تاییده های لازم مورد نیاز صنعت برای این آزمایشگاه ها را دریافت کنیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه های تخصصی و پیشرفته دانشگاه نیز از دیگر برنامه های پژوهشی دانشگاه بشمار می رود.

عکس ها را در ادامه ملاحظه نمائید:

 





























 
نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
http://aut.ac.ir/find-1.257.10139.fa.html
برگشت به اصل مطلب