دانشگاه صنعتی امیرکبیر- اخبار دانشگاه
در دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ کنگره سراسري همکاري هاي دولت، دانشگاه و صنعت برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1401/12/21 | 

بیست و پنجمین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مسعود شفیعی؛ رئیس جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه و دبیر دائمی کنگره سه جانبه در بیست و پنجمین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی بصورت حضوری توسط جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت ودانشگاه با همکاری موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی برگزار شد گفت: با گذشت بیش از چهل سال از انقلاب اسلامی و ورود به گام دوم انقلاب، ضرورت توجه به نقش سازنده دانشگاه، صنعت و دولت برای توسعه ملی بیش از پیش دیده می شود.
وی افزود: شکل گیری، بکارگیری و گسترش ظرفیت های ملی نیازمند توجه ویژه به نقش اساسی و محوری این همکاری برای توسعه کمی و کیفی بوده، توجه به جایگاه علم و تلاش برای رساندن ایده به ثروت برای آبادانی ایران اسلامی فرصت آفرین است.
وی گفت: بیست و پنجمین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی در آغاز ورود به سال۱۴۰۲، بهانه خوبی برای نگاه به راه طی شده و مستمر این کنگره در طول سالیان گذشته می باشد تا برای ساختن جامعهء آینده در افقی وسیع تر به این موضوع پرداخته شده، برنامه ریزی برای تاثیرگذاری و حضور موثر اشخاص و نهادها در پیشرفت این سرزمین یادآوری شود.
دکتر شفیعی گفت: بیست و پنجمین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی فراتر از ظرفیت های سرزمینی، قشر عظیمی از نخبگان متعهد و متخصص را به عنوان موتور محرک این اکو سیستم می بیند، که می توانند موجبات پیشبرد توسعه ملی را فراهم کنند.
وی افزود: این نخبگان می توانند با شکل دهی و تقویت همکاری سازنده دولت، دانشگاه و صنعت مبتنی بر اسناد بالادستی و سیاست های ابلاغی نظام، امکان پیاده سازی بسیاری از آرزوهای مادی و معنوی مرتبط با پیشرفت ایران را فراهم کنند.
به گفته عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، امیدواریم مراکز علمی و اجرایی به این نکته توجه کنند که علاوه بر نقش ویژه ی این همکاری در توسعه ملی، ارزیابی و پایش مستمر این تعاملات موجب شناخت صحیح توانمندی ها و فرصت ها و نیز دیدن سریع مشکلات و چالش ها می شود و راه را برای مشارکت در طراحی فرآیندی کارآمد و قابل اطمینان هموار می سازد.
وی گفت: امیدواریم راهکارهای ارائه شده در این کنگره توسط صاحب نظران موثر واقع  شده باشد.

 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛
تیم های فناورانه برای اجرای پروژه تا ۶ماه حمایت می شوند

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تیم هایی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در راستای رفع نیازهای صنعت، پروژه ای را پیش ببرند تا ۶ ماه از سوی دانشگاه مورد حمایت قرار می گیرند.
دکتر سید حسن قدسی پور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بیست و پنجمین کنگره سراسری همکاری های دولت ،صنعت و دانشگاه برای توسعه ملی گفت: ما در برنامه ریزی راهبردی دانشگاه با تمام فرازو نشیبها توانستیم به جهت های راهبردی دانشگاه بپردازیم.
وی با بیان اینکه طی  جلسات با اساتید در زمینه اولویتهای دانشگاه گفتگو کردیم، گفت: هوشمندسازی، معدن، مدیریت منابع آب، انرژی و ... از اولویتهای دانشگاه هستند که به طور ویژه به آنها می پردازیم.
وی افزود: ما از اساتید درخواست کردیم که پروژه هایی که در این حوزه ها دارند را در مقیاس پایلوت و کوچک در دانشگاه اجرایی کنند تا بتوانیم آنها را معرفی کنیم و در این راستا امکان بازاریابی طرح ها به وجود بیاید.
وی در خصوص هوشمندسازی گفت: این حوزه می تواند همه حوزه ها را متحول کند؛ البته که با اجرایی سازی پایلوت هم می توانیم یک جهش در فرایند هوشمندسازی کشور ایجاد کنیم.
وی گفت: ما پیش بینی کردیم ۲ پروژه ۱۰ میلیارد به بالا را برای صنایع مختلف در زمینه هوشمندسازی تعریف کنیم و تیمهایی که امادگی تعریف چنین پروژه های دارند را مورد حمایت قرار می دهیم. یعنی تا ۶ ماه هزینه های تیم را متقبل می شویم.
به گفته دکتر قدسی پور، این موضوع در حال آماده سازی است و هزینه اولیه  تیم هایی که آمادگی دارند با دستگاه های مختلف هماهنگی هایی را  در راستای رفع نیاز آنها انجام دهند و در طرح هوشمندسازی گام بردارند را تا ۱۰ میلیارد تومان  متقبل می شویم.
وی با بیان اینکه در حال رایزنی برای تامین هزینه های این طرح های اجرایی در برنامه راهبردی دانشگاه هستیم، گفت: امیدواریم این امر در دانشگاه محقق شود.
وی خاطر نشان کرد: موتور هوشمندسازی در جهان روشن شده و راه افتاده و اگر منسجم با برنامه پیش برویم می توانیم عقب ماندگی ها را پیش ببریم. اگر به موقع در این حوزه حرکت کنیم از سایر کشورها عقب نمی مانیم.
نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
http://aut.ac.ir/find-1.257.13797.fa.html
برگشت به اصل مطلب