دانشگاه صنعتی امیرکبیر- اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه خبرداد: نیل به جایگاه ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان تا ۱۴۰۴ / رتبه ۲۲ جهانی در رتبه بندی «لایدن»

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/10/12 | 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این دانشگاه برنامه دارد تا سال ۱۴۰۴ در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان برسد، گفت: براساس رتبه بندی لایدن این دانشگاه در جایگاه ۲۲ جهانی قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر معتمدی در پنجمین گردهمایی کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بحث ارزیابی های بین المللی هرساله ۵۰ و ۱۰۰ رتبه ارتقا می یابد به طور مثال در رتبه بندی لایدن رتبه این دانشگاه به رتبه ۳۰۰ در جهان رسیده است.
وی افزود: در رتبه بندی کیواس که این رتبه بندی دانشگاه ها را براساس ارجاعات و کیفیت علم مورد بررسی قرار می دهد دانشگاه صنعتی امیرکبیر به جایگاه ۲۲ جهانی دست یافته است که این امر نشان می دهد دانشگاه در حوزه تولیدات علمی و کیفیت این تولیدات فعالیت های موثری انجام داده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: این دانشگاه در برنامه راهبردی خود دو شاخص مهم قرار گرفتن در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر کشور تا سال ۱۴۰۴ و تبدیل شدن به دانشگاه های نسل سوم را دنبال می کند.
دکتر معتمدی اظهار داشت: هدف اول برنامه راهبردی دانشگاه در زمینه تولید مقالات و موضوعات تئوریک است که در این حوزه براساس ارزیابی های صورت گرفته داخلی و خارجی این دانشگاه رتبه نخست در میان دانشگاه های صنعتی کشور را کسب کرده است.
وی ادامه داد: در بعد قرار گرفتن در میان دانشگاه های نسل سوم نیز دانشگاه صنعتی امیرکبیر سه محور توسعه قراردادهای صنعتی، نوآوری و فناوری را هدف قرار داده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این سه محور حرکت های خوبی انجام شده است و در حوزه نوآوری نیز مدل بسیار خاصی تدوین شده است.
دکتر معتمدی با بیان اینکه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۲۰۰ شرکت دانش بنیان فعالیت می کنند، اظهار داشت: افرادی که از داخل و خارج از کشور از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید می کنند از فعالیت های نوآورانه این دانشگاه متعجب می شوند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه سه بال دارد و توسعه برنامه های آن براساس فعالیت اساتید، کارکنان و دانشجویان است هرکدام از این سه بخش را حذف کنید قطعا دانشگاه نمی تواند به حرکتش ادامه دهد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: توسعه و ادامه فعالیت های دانشگاه براساس یک کار تیمی که میان کارکنان، اساتید و دانشجویان است، محقق می شود.
دکتر معتمدی افزود: اگر امروز دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جایگاه مطلوب در داخل و خارج کشور قرار دارد به این دلیل است که کارتیمی به خوبی انجام شده و کارکنان نیز در این زمینه زحمات زیادی انجام داده اند.
وی با اشاره به شرایط کشور از جمله شرایط اقتصادی گفت: درحال حاضر در شرایط خاصی هستیم که باید همه ارکان جامعه کمک کنند تا بتوانیم از این مرحله عبور کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در این شرایط دغدغه اصلی ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر این است که بتوانیم به کشور کمک کنیم.
مهندس حسین فهیمی فر دبیر پنجمین گردهمایی کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم  گفت: برای برگزاری این گردهمایی شورایی با حضور کارکنان و مدیران دانشگاه برگزار شد که جلسات متعددی طی یک ماه داشت.
وی افزود: برای اولین بار در پنجمین گردهمایی کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر پنل پرسش و پاسخ برگزار شد که در این پنل مدیران به صورت مستقیم به سوالات کارکنان پاسخ دادند.
فهیمی فر اظهار داشت: در گردهمایی کارکنان دانشگاه طبق روال هرساله برنامه نظرسنجی نیز برگزار می شود.
در پنل پرسش و پاسخ این گردهمایی محور سوالات مطرح شده از سوی کارکنان در خصوص پرداخت به موقع اضافه کار، پرداخت وام های قرض الحسنه، تبدیل وضعیت کارکنان از شرکتی و قراردادی به پیمانی، نبود نشاط کاری در دانشگاه و بررسی و تجدید نظر درخصوص سیستم ارزیابی کارکنان و دغدغه و مسائل دیگر بود.
پنجمین گردهمایی کارکنان دانشگاه از ساعت ۸ صبح با کلاس های آموزشی که توسط اداره کل دفتر طرح و برنامه و بودجه برگزار شد شروع و در ادامه با سخنرانی دکتر معتمدی  و پنل پرسش و پاسخ همراه بود و در بخش بعداز ظهر با اجرای برنامه توسط گروه آیلان ، موسیقی توسط گروه امید حاجیلی  و قرعه کشی و اهدای جوایز به پایان رسید .
نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
http://aut.ac.ir/find-1.257.2409.fa.html
برگشت به اصل مطلب