دانشگاه صنعتی امیرکبیر- اخبار دانشگاه
نشست مشترک سرمایه گذاران سومین ایده بازار خوراک و نوشیدنی در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/11/8 | 

نشست مشترک سرمایه گذاران سومین ایده بازار خوراک و نوشیدنی با حضور دکتر حسین وطن پور مدیرکل دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حسین وطن پور مدیرکل دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت در این نشست گفت: هدف از برگزاری ایده بازارها جهت دهی فعالیت های نوآورانه و فناورانه دانشگاه ها در راستای نیازهای کشور است.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از دانشگاه های پیشرو در حوزه برگزاری ایده بازارها است که باتوجه به برگزاری این رویدادهای موفق اکنون دانشگاه صنعتی امیرکبیر الگوی دیگر دانشگاه های کشور در این حوزه بشمار می رود.
مدیرکل دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت تاکید کرد: هدف از برگزاری ایده بازارها برطرف سازی نیازهای سرمایه گذاران است.
دکتر وطن پور گفت: در ایده بازارها دانشجویان یاد می گیرند تا به صورت گروهی فعالیت کنند.
وی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر قراردادی منعقد کرده اند که براساس این قرارداد دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اتاق های جراحی حضور می یابند تا از نزدیک با نیازهای این حوزه آشنا شوند و از این طریق بتوانند برای رفع نیازها، ایده های نوآورانه ای طراحی و اجرا کنند.
مهندس محمد نادری مدیرعامل  مجموعه  ایده بازار امیرکبیر نیز در راستای سومین ایده بازار خوراک و نوشیدنی  در این نشست گفت: در دانشگاه ها بسیاری از فناوری ها وجود دارد اما مکانیزیم مناسبی برای ورود این فناوری ها به صنعت طراحی نشده است که ایده بازارها این مکانیزیم را طراحی کرده اند.
وی عنوان کرد: ایده بازارها بستری را فراهم می کنند که صنایع نیز نیازهای خود را به دانشگاه ها ارائه کنند.
مدیر ایده بازار امیرکبیر افزود: یکی از اهداف مهم ایده بازارها این است که فناوری و تولید دانش، کاربردی و متناسب با نیازهای صنعت باشد.
نادری اظهار داشت: سومین ایده بازار خوراک و نوشیدنی به دنبال توسعه و تقویت صنعت خوراک و نوشیدنی در سطح ملی است.
دکتر بهروز جنت رئیس سازمان تحقیقات حلال و دبیر  کل سومین  ایده بازار خوراک و نوشیدنی نیز در این نشست گفت: صنایع غذایی پیشرو ترین صنایع کشور بشمار می روند بنابراین در چنین رویدادهایی می توانیم  دانشگاه، ایده پردازان و صنعتگران را به یکدیگر مرتبط کنیم.
وی افزود: در گذشته اولویت ارتقا اساتید دانشگاه ها براساس تعداد مقالات بود اما در سال های گذشته این موضوع اصلاح شده و اکنون فعالیت های تحقیقاتی کاربردی و ارتباط با صنعت نیز شاخص های ارتقا اساتید در دانشگاه ها بشمار می رود.
وی تاکید کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از موفق ترین دانشگاه ها در حوزه ارتباط با صنعت در کشور است.
نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
http://aut.ac.ir/find-1.257.2762.fa.html
برگشت به اصل مطلب