دانشگاه صنعتی امیرکبیر- اخبار دانشگاه
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در نشست رسانه ای خبرداد: راه اندازی پیشخوان دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر/پلیس سلامت در دانشگاه راه اندازی شد

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1399/4/18 | 


معاون فرهنگی و دانشجویی  دانشگاه صنعتی امیرکبیر از راه اندازی پیشخوان دانشجویی در این دانشگاه خبرداد و گفت: امیدواریم پیشخوان دانشجویی این دانشگاه تا پاییز شروع به فعالیت کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سیاوش خرسندی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: اقدامات اجرایی برای راه اندازی پیشخوان دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده و قرار است این پیشخوان در محل ساختمان شماره ۲ دانشجویی این دانشگاه راه اندازی شود.
وی افزود: در این پیشخوان دانشجو می تواند تمام پیگیری های خود مربوط به بخش های مختلف را انجام دهد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: پس از اتمام تعمیرات خوابگاه ناجیان عملیات اجرایی این پیشخوان آغاز می شود که درحال حاضر محل این پیشخوان موجود است و طراحی و اجرای داخلی آن پس از اتمام بازسازی خوابگاه ناجیان انجام می شود که امیدواریم تا پاییز امسال فعالیت این پیشخوان آغاز شود.

آخرین وضعیت بازگشایی خوابگاه های دانشگاه در دوران شیوع کرونا

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه جزء اولین دانشگاه هایی بود که با شروع بیماری کرونا سریع اقدام به تخلیه خوابگاه ها کرد به نحوی که خوابگاه های این دانشگاه از۱۴ اسفندماه تخلیه شد.
دکتر خرسندی اظهار داشت: با اطلاع رسانی صورت گرفته و کمک دانشجویان ، حضور و غیاب کلاس ها در اسفندماه سال گذشته به دلیل شیوع بیماری کرونا متوقف شد که براین اساس توانستیم سریع خوابگاه های دانشجویی را تخلیه کنیم که این امر کمک کرد پیش از شیوع گسترده کرونا خوابگاه ها تخلیه شود و ما در آن زمان مورد ابتلایی نداشتیم.
وی اضافه کرد: براساس تصمیم ستاد ملی کرونا حدود دو هفته است که خوابگاه های این دانشگاه بازگشایی شده و تنها دانشجویانی که فعالیت های ضروری دارند با رعایت پروتکل های بهداشتی در خوابگاه اسکان داده شده اند.
 معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: درحال حاضر در خوابگاه های این دانشگاه نزدیک به ۲۸۰ دانشجو ساکن هستند این درحالی است که ظرفیت خوابگاهی ما ۴ هزار و ۶۰۰ نفر است.
دکتر خرسندی تاکید کرد: براساس پروتکل های بهداشتی در هر اتاق خواب یک دانشجو اسکان داده شده و اگر تعداد اسکان خوابگاهی افزایش یابد در اتاق های بزرگ ۲ دانشجو مستقر خواهد شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: باتوجه به شرایط موجود ما هر دانشجوی خوابگاهی که علائم سرما خوردگی داشته باشد را نیز به مراکز درمانی اعزام می کنیم تا مشکلی برای خود دانشجو و دیگر دانشجویان خوابگاهی ایجاد نشود.
دکتر خرسندی افزود: تصمیم برای اینکه خوابگاه های دانشگاه بسته شود طی رویه و روال خاصی صورت می گیرد و اکنون تمام اقدامات لازم در خوابگاه ها انجام شده تا سرایت بیماری نداشته باشیم.
وی گفت: ممکن است دانشجویانی باشند که قبلا این بیماری را گرفته باشند و اکنون خود را نشان دهد که ما پس از بازگشایی خوابگاه ها این موضوع را نیز مدنظر قرار داده و اقدامات لازم را برای جلوگیری از شیوع بیماری برنامه ریزی کرده ایم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: امیدواریم به جایی نرسیم که خوابگاه ها مجددا بسته شوند چراکه دانشجویان تحصیلات تمکیلی ما درخواست دارند در دانشگاه حضور داشته باشند تا بتوانند پروژه های پژوهشی خود را در آزمایشگاه پیگیری کنند.
دکتر خرسندی ادامه داد: در آزمایشگاه های دانشگاه نیز پروتکل های بهداشتی به طور کامل اجرا می شود.
وی عنوان کرد: اولویت ما در تابستان اسکان دانشجویانی کارشناسی است که تا ۳۰ مهرماه باید از پایان نامه خود دفاع کنند. همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی که برای تهیه پروپزال و دفاعیه نیاز به حضور در آزمایشگاه دارند نیز در خوابگاه ها اسکان داده شده اند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: همچنین دانشجویانی که در پروژه های ملی صنعتی حضور داشتند نیز در اولویت اسکان در خوابگاه ها بودند. در واقع تنها دانشجویانی که حضورشان در دانشگاه ضروری بوده در خوابگاه ها اسکان داده شده اند.
دکتر خرسندی اظهار داشت: دوره های اسکان کوتاه مدت ۱۰ روزه نیز در دانشگاه در نظر گرفته شده و دانشجویانی که نیاز است با اساتید خود ارتباط داشته باشند به صورت موقت در خوابگاه اسکان داده می شوند.

ارائه خدمات مستمر معاونت فرهنگی و دانشجویی به دانشجویان

وی با بیان اینکه در زمان شیوع بیماری کرونا و عدم حضور دانشجویان در دانشگاه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بدون وقفه درحال فعالیت و خدمت به دانشجویان به صورت حضوری و غیرحضوری است، گفت: طی ماه های گذشته از سوی این معاونت فعالیت هایی در حوزه های عمرانی، فرهنگی و دانشجویی و ستادی صورت گرفته است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در این ماه هایی که حضور دانشجو در محیط دانشگاه کاهش یافته است، هیچ یک از برنامه های راهبردی فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه متوقف نشده است.
دکتر خرسندی ادامه داد: در حوزه عمرانی فعالیت های متعددی صورت گرفته و مجتمع ورزشی دانشگاه درحال ساخت است که یک میلیارد تومان اعتبار جدید برای این پروژه جذب شده است.
وی گفت: این پروژه پیشرفت ۹۰ درصدی داشته و امیداوریم در پاییز امسال به بهره برداری کامل برسد البته بخشی از این مجتمع از جمله سالن بدنسازی آماده بهره برداری است.

ارتقا رده خوابگاه های دانشگاه

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: سال پنجم است که خوابگاه های رده ۴ و ۵ این دانشگاه تعمیر شده تا ارتقا یابد. امسال نیز با همکاری سازمان امور دانشجویان و بنیاد قلم چی دو خوابگاه سطح ۴ این دانشگاه با بودجه ای معادل ۱.۵ میلیارد تومان درحال تعمیر و بازسازی است که این خوابگاه ها به رده ۲ ارتقا خواهند یافت که دانشجویان دکترای دختر در آنها ساکن می شوند.
دکتر خرسندی ادامه داد: همچنین سالن صخره نوردی دانشگاه نیز تجهیز و آماده بهره برداری است.
وی تاکید کرد: رختکن جدید زمین فوتبال دانشگاه نیز درحال آماده سازی است که عملیات گود برداری آن انجام شده بودجه ای بالغ بر ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان برای احداث این رختکن درنظر گرفته شده است.
خوابگاه جدید با ظرفیت ۳۰۰ نفر در دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی می شود
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه توسعه امکانات خوابگاهی از اولویت های این دانشگاه طی سال های اخیر بوده است، گفت: زمینی در کنار خوابگاه یاوری به ارزش ۶ میلیارد تومان خریداری شده که قرار است با خوابگاه یاوری تجمیع شود و خوابگاه جدید با بودجه ۲۵ میلیارد تومان احداث شود.
دکتر خرسندی افزود: ۱۰ میلیارد از بودجه تاسیس این خوابگاه از سوی دانشگاه تامین شده و مابقی با کمک خیرین تامین خواهد شد که اگر دچار مشکل نشویم این خوابگاه طی یک سال و نیم آینده تاسیس می شود.
وی اظهار داشت: با راه اندازی این خوابگاه ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه ۳۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.

تقویت بخش های تخصصی مرکز بهداشت دانشگاه

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به تقویت مرکز بهداشت این دانشگاه گفت: در مرکز بهداشت دانشگاه ۲ دستگاه یونیت جدید دندانپزشکی نصب شده است.
دکتر خرسندی ادامه داد: همچنین دستگاه های جدید نیز برای کلینیک قلب مرکز بهداشت دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بودجه ای بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان خریداری شده است.
وی تاکید کرد: تقویت بخش های تخصصی مرکز بهداشت از اولویت های دانشگاه است تا بتوانیم خدمات بهتری را به جامعه دانشجویی و کارکنان ارائه دهیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: با شیوع بیماری کرونا همه ادارات معاونت فرهنگی و دانشجویی به صورت آنلاین، تلفنی و میز خدمت آماده ارائه خدمات به دانشجویان بودند و در این دوران دانشجویان نیازی به حضور در دانشگاه نداشتند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه تمام تلاش مسئولان دانشگاه این است که خدمات مفیدی به دانشجویان ارائه دهند، گفت: در دوران کرونا فضای همدلی در بین دانشجویان، اساتید و کارکنان ایجاد شده و با برخی فعالیت ها نباید این فضا مخدوش شود.
دکتر خرسندی گفت: ما از نقد صادقانه استقبال می کنیم، جلسات همفکری با داشنجویان برگزار کردیم و نظرات دانشجویان را درخصوص موضوعات مختلف جویا شده ایم.

راه اندازی کمیته سلامت در دانشگاه

وی با اشاره به راه اندازی کمیته سلامت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: این کمیته براساس آیین نامه شورای اچ اس ای دانشگاه و پیش از بروز بیماری کرونا تشکیل شد.
این کمیته تاکنون ۸ جلسه داشته و اطلاعیه های متعدد صادر کرده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در این کمیته نظارت بر اقدامات بهداشتی انجام             می شود.
دکتر خرسندی از راه اندازی پلیس سلامت نیز در این دانشگاه خبرداد و گفت: پلیس سلامت این دانشگاه به صورت مرتب و مستمر پروتکل های بهداشتی را مورد بررسی و نظارت قرار می دهند.
وی عنوان کرد: ضد عفونی مکان ها به صورت مستمر در دانشگاه انجام می شود و دستگاه های ضد عفونی کننده نیز در ورودی ساختمان های این دانشگاه نصب شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: مراسم بزرگداشت از شهدای حوزه سلامت در این دانشگاه برگزار شده که استقبال خوبی به صورت آنلاین داشت که در این مراسم از زحمات حوزه پرسنل سلامت کشور تقدیر و تشکر شد.
دکتر خرسندی با بیان اینکه شوراها و کمیسیون های این دانشگاه طی ماه های گذشته به صورت مستمر برگزار شده است، گفت: در کمیسیون موارد خاص این دانشگاه تعداد ۳۰۰ پرونده فردی و هزار پرونده جمعی مورد بررسی قرار گرفت که حدود ۹۰ درصد پرونده ها در دانشگاه حل و فصل شد و ۱۰ درصد به کمیسیون مرکزی ارسال شده است.

برگزاری پویش همدلی در دوران کرونا

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: پویش همدلی را در دوران کرونا آغاز کردیم تا از این طریق به افراد آسیب دیده کمک شود که در سطح کارکنان، اساتید و دانشجویان حرکت های خودجوش انجام شد.
دکتر خرسندی گفت: در راستای این پویش حدود ۴۰۰ میلیون تومان منابع مالی جمع آوری شد که در قالب بسته های معیشتی و کمک های نقدی به نیازمندان ارائه شد.

صندوق نیکوکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی می شود

وی از تشکیل صندوق نیکوکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبرداد و افزود: این صندوق با  سرمایه اولیه ۱۰۰ میلیون تومان راه اندازی شده است که این سرمایه نیز از دیگر صندوق های غیردولتی دانشگاه تامین شده است و این بودجه مربوط به بودجه های دانشگاه نیست.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: انتظار داریم سرمایه در گردش این صندوق تا هزار برابر افزایش یابد. ماموریت این صندوق فراتر از دوره کرونا است و در دروان کرونا نیز به دانشجویان و کارکنان آسیب دیده کمک می کند.
دکتر خرسندی گفت: از خیرین دعوت شده در هیات اجرایی این صندوق حضور یابند. این صندوق دارای اعضای حقوقی و حقیقی است.
وی ادامه داد: برنامه داریم از طریق منابع این صندوق سالانه بیش از هزار بورس تحصیلی را به دانشجویان مستعد ارائه کنیم که امیداوریم جامعه خیرین و جامعه دانش آموختگان در این حوزه وارد شوند و به صندوق کمک کنند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم تا ۵ هزار بورس تحصیلی را با کمک این صندوق به دانشجویان مستعد دانشگاه ارائه کنیم تا دانشجویان بدون دغدغه مالی بتوانند تحصیل خود را انجام دهند.
دکتر خرسندی ادامه داد: دانشگاه دارای بیش از ۹۰ واحد مسکن متاهلی است و به برخی دیگر از دانشجویان نیز که نتوانند از این واحدها استفاده کنند یارانه نقدی پرداخت می شود.
وی ادامه داد: ظرفیت خوابگاه های متاهلی این دانشگاه بسیار کم است وامیداوریم بتوانیم از ظرفیت صندوق نیکوکاری این دانشگاه استفاده کنیم و حمایت هایی از دانشجویان متاهل برای تامین مسکن داشته باشیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به ادارات ۹ گانه این معاونت گفت:  برنامه داریم اتاق های فکری طراحی کنیم تا طرح های نوآرانه برای ادارات این معاونت ارائه شود.
دکتر خرسندی با اشاره به تشکیل ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در دانشگاه صعنعتی امیرکبیر افزود: برنامه های این ستاد در فضای آنلاین و حضوری برگزار می شود.

راه اندازی طرح مشاوره تحصیلی دانشجویان دو ترم مشروطی

وی از راه اندازی طرح مشاوره تحصیلی دانشجویان دو ترم مشروطی خبرداد و گفت: اجرای این طرح شروع شده تا از این طریق بتوانیم آسیب شناسی لازم را داشته باشیم  که ۲۰۰ دانشجو این دانشگاه در مرکز مشاوره تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: به دلیل شرایط کرونا و عدم حضور دانشجویان نیاز بود که برنامه جامع دانشگاه شکل جدیدی به خود گیرد که این برنامه جامع به صورت آنلاین تدوین شد.
دکتر خرسندی تاکید کرد: در طول تعطیلات عید نوروزهمکاران ما در این حوزه فعالیت داشتند و در این راستا تقویم فرهنگی هفتگی برای دانشجویان طراحی شد و تاکنون این تقویم فرهنگی طی ۱۲ هفته ارائه شده است.
وی ادامه داد: اختتامیه مربوط به به برنامه های فرهنگی این دانشگاه به زودی برگزار می شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در جلسه معاونان فرهنگی دانشگاه هیا منطقه تاکید شد که در دوران کرونا شاهد بروز فعالیت های آنلاین بودیم و همین امر موجب شد که دانشگاه ها در اجرای برنامه ها از فردگرایی خارج شوند و به سمت جمع گرایی روی آورند یعنی  در این دوران دانشگاه ها از پتانسیل های یکدیگر استفاده کردند.
دکتر خرسندی از اجرای برنامه های انگیزیشی از سوی مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دوران شیوع بیماری کرونا خبرداد و گفت: در این راستا کمپین های «در خانه بمانیم» و «خداقوت» اجرا شد.

نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
http://aut.ac.ir/find-1.257.4472.fa.html
برگشت به اصل مطلب