دانشگاه صنعتی امیرکبیر- اخبار دانشگاه
تفاهم نامه همکاری دانشگاه در حوزه بورس و بازارهای مالی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1399/8/21 | 

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کارگزاری مبین ‌سرمایه و شرکت داده‌پردازی سرمایه هوشمند گرادیان تفاهم نامه همکاری پژوهشی و توسعه فناوری امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این تفاهم‌نامه با هدف استفاده از ظرفیت تعامل دانشگاه و صنعت و اثربخشی به پروژه‌های پژوهش محور و فناورانه دانشگاهی و افزایش توانمندی های علمی و پژوهشی در حوزه بورس و بازارهای مالی میان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کارگزاری مبین سرمایه و شرکت داده‌پردازی سرمایه هوشمند گرادیان امضا شد.
تأمین نیازمندی‌های پژوهشی بنیادی ـ کاربردی حامی صنعتی، تربیت نیروی انسانی دانش‌پژوه و کارآزموده آماده ورود به بازارهای هدف و حوزه‌های مرتبط با بازارهای مالی، انتقال و بومی‌سازی فناوری‌های نوین زیرساختی و کاربردی مرتبط و قابل بهره‌برداری توسط حامی صنعتی، شناسایی و حمایت از ایده‌های فناورانه و کاربردی قابل تجاری‌سازی و ارائه الگویی موفق از پیوند نهادهای آموزشی ـ پژوهشی کشور با کسب‌وکارهای پیشگام در عرصه‌های نوآورانه فناوری از اهداف این تفاهم نامه است.
براساس این تفاهم نامه، همکاری در حوزه های برگزاری مسابقات علمی، برگزاری رویدادهای مشترک، برگزاری دوره‌های آموزشی، برگزاری کنفرانس‌های علمی، هدایت و حمایت مالی از پایان‌نامه‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، ارائه فرصت مطالعاتی صنعتی برای اساتید، پذیرش کارآموز، شتابدهی و سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌های دانش‌بنیان و پژوهش‌محور مرتبط با بازارهای مالی، ارائه زیرساخت‌های لازم به پژوهشگران، ارائه مشاوره و خدمات مربوط به بازارهای مالی و تعریف و اجرای پروژه‌های صنعتی برنامه ریزی خواهد شد.
این تفاهم نامه برای به مدت ۵ سال به امضا رسیده که در صورت توافق طرفین مدت مورد توافق قابل تمدید است.

 
معاون پژوهشی دانشگاه تاکید کرد:
توسعه حوزه هوشمندسازی در ایران اولویت دانشگاه صنعتی امیرکبیر

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه برای فعالیت های فناورانه و پژوهشی خود اولویت های خاصی را تعیین کرده که توسعه حوزه هوشمند سازی در ایران یکی از این اولویت ها بشمار می رود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دکتر حسین حسینی تودشکی در مراسم امضا تفاهم نامه میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کارگزاری مبین سرمایه و شرکت داده پردازی سرمایه هوشمند گرادیان گفت : در مسیر توسعه علوم و فناوریهای هوشمند سازی و دیجیتال سازی، دانشکده مهندسی کامپیوتر نقش فعال و موثری خواهد داشت.
وی افزود: دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه هوشمند سازی فعال است و در این ارتباط در توسعه مراکز نوآوری مختلف پیشتاز است. 
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: در دنیا رشته کامپیوتر جزء جذابترین رشته ها است و درحال حاضر بیشترین شغل ها و پر درآمدترین ها در این حوزه هستند  بنابراین باید در این حوزه به نحوی برنامه ریزی کنیم تا از کلان روندهای پیشرفت بین المللی عقب نباشیم.
حسینی تودشکی تاکید کرد: دانشجویان ما استعداد و پتانسیل آن را دارند که نگاه شرکت شما را از بورس داخلی به بورس بین المللی تغییر دهند.
وی عنوان کرد: براساس این تفاهم نامه علاوه بر طراحی نرم افزارها می توان برای ایجاد شرکت های دانش بنیان نیز برنامه ریزی صورت گیرد.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: مرکز نوآوری دانشکده مهندسی کامپیوتر این دانشگاه درحال تکمیل است و مراحل ساخت آن تا پایان سال جاری به اتمام می رسد.
دکتر حسینی تودشکی گفت: تا پایان سال جاری پیش بینی می شود که تعداد مراکز نوآوری تخصصی این دانشگاه به ۸ مرکز افزایش یابد و تاکنون ۴ مرکز نوآوری افتتاح شده است.
دکتر حمیدرضا زرندی رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر نیز در جلسه گفت: شرکت شرکت داده پردازی سرمایه هوشمند گرادیان از گذشته با دانشکده مهندسی کامپیوتر این دانشگاه همکاری هایی داشته اند که از جمله آن می توان به فعالیت در مسابقات هوش مصنوعی‌ اشاره کرد.
وی افزود: در این تفاهم نامه محورهای مختلف پژوهشی و تحقیقاتی مورد توجه است که اجرای فرصت مطالعاتی، برگزاری مسابقات و توسعه فناوری بخشی از این محورها بشمار می رود.
مدیرعامل کارگزاری مبین سرمایه تاکید کرد:
خلاء حضور فناورانه دانشگاه ها در بازار سرمایه

مدیرعامل کارگزاری مبین سرمایه گفت: درحال حاضر میان دانشگاه ها و بازار سرمایه ارتباط لازم وجود ندارد و باید این امر تسهیل شود تا بتوانیم از فناوری های جدید در این بازار استفاده کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهندس شریفی نیا در مراسم امضا تفاهم نامه میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کارگزاری مبین سرمایه و شرکت داده پردازی سرمایه هوشمند گرادیان گفت:  
بازار سرمایه نیازمند همکاری با دانشگاه های کشور تا این مراکز  براساس استفاده از فناوری و پروژه های تحقیقاتی راه را برای توسعه صنعت بازار سرمایه تسهیل کنند.
وی افزود: بازار سرمایه یکی از شاخص های توسعه یافتگی است درحال حاضر حدود ۲۰ درصد مردم جامعه با بازار سرمایه آشنا هستند این درحالی است که در کشورهای توسعه یافته ۹۰ درصد مردم جامعه با این بازار آشنا هستند.
مدیرعامل کارگزاری مبین سرمایه تاکید کرد: ما بر روی نرم افزارها و برنامه نویسی سرمایه گذاری انجام داده ایم و برنامه داریم که این روند توسعه یابد.
شریفی نیا گفت: درحال حاضر ۱۰ شرکت در بازار سرمایه به هسته مرکزی متصل هستند که شرکت ما نیز جز آنها است.
دکتر حسین پور قائم مقام مدیرعامل کارگزاری مبین سرمایه نیز در این جلسه گفت: صنعت بورس آنگونه که باید در کشور ما توسعه نیافته است این درحالی است که با کمک دانشگاه ها می توانیم با ورود به فناوری های جدید این صنعت را توسعه دهیم.
وی افزود: درحال حاضر ۷۰ درصد معاملات بورس به صورت آنلاین انجام می شود که این موضوع وابستگی زیادی به صنعت آی تی دارد
قائم مقام مدیرعامل کارگزاری مبین سرمایه تاکید کرد: در کشورهای پیش رفته ۸۰ درصد معاملات بازار سرمایه به صورت الگوریتمی انجام می شود که در ایران نیز باید به این سمت حرکت کنیم.
حسین پور اظهار داشت: در کشور خلا میان رشته کامپیوتر و بورس وجود دارد که باید این خلا برطرف شود که در این راستا با دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری می کنیم و امیداوریم که دانشگاه های بیشتری به این حوزه وارد شوند.
وی افزود: شرکت کارگزاری مبین سرمایه به عنوان یکی از کارگزاران مطرح بورس بشمار می رود که رتبه نخست حجم و ارزش معاملات بورس کالای ایران را کسب کرده است، در کشور،  از جمله کارگزاران پیشرو در این زمینه بوده است. 
قائم مقام مدیرعامل کارگزاری مبین سرمایه اظهار داشت: هدف این شرکت، ارائه خدمات بهینه در بالاترین سطح ممکن و در حوزه‌های مختلف بازار سرمایه از جمله بازار بورس اوراق بهادار، بورس کالا، بورس انرژی و معاملات آتی بوده است و توانسته است رتبه الف را کسب کند.
حسین پور عنوان کرد: کارگزاری مبین سرمایه از جمله معدود کارگزاران خدمات دهنده در تمامی بورس‌های کشور است که براساس آمارهای موجود همواره در میان ۴ کارگزاری برتر کل بورس بوده است.
وی تاکید کرد: این کارگزاری بیش از ۶۰ شعبه در ۳۰ استان کشور دارا است.
مهندس طاهرخانی مدیرعامل شرکت داده پردازی سرمایه هوشمند گرادیان نیز در ای جلسه گفت: شرکت مبین سرمایه از طریق مسابقات هوش مصنوعی با دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری داشته است و سال گذشته نیز حمایت های این شرکت از این مسابقات بسیار زیاد بود.
وی افزود: این همکاری موجب شد تا بخشی از رساله های دکتری و کارشناسی ارشد دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه های فنی بازار سرمایه تدوین شود که باید این امر گسترش یابد.
مدیرعامل شرکت داده پردازی سرمایه هوشمند گرادیان تاکید کرد: پیشرفت تکنولوژی‌های هوشمند مالی باعث شده‌ تا نرم‌افزارها، الگوریتم‌ها و عوامل هوشمند در بازارهای مالی برای تحلیل و معامله به طور گسترده در کشور‌های توسعه‌یافته مورد استقبال واقع شوند. 
طاهرخانی اظهارداشت: این شرکت با تکیه بر نیروی کاری جوان و نخبه متشکل از افراد خبره در زمینه ایجاد زیرساخت‌ها و ابزارهای نوین مالی در بازارهای بورس اوراق بهادار، بورس کالا و بورس انرژی، به منظور استفاده توسط کسب وکارها و سرمایه گذاران فعال فعالیت می کند.
وی عنوان کرد: از جمله مهم‌ترین اهداف این شرکت ارائه گستره‌ای از خدمات نوین مالی، ارتقاء زیرساخت‌های داده و بهبود بهره‌وری سیستم‌ها، توسعه، نوآوری و استفاده از تکنولوژی‌های جدید در بازارهای مالی، و دستیابی به سطح کیفیت مطلوب در ارائه خدمات به مشتریان است.
نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
http://aut.ac.ir/find-1.257.5883.fa.html
برگشت به اصل مطلب