دانشگاه صنعتی امیرکبیر- اخبار دانشگاه
با امضا توافق‌نامه‌ای؛ مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی می شود

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1399/12/4 | 

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه اردکان و شرکت معدنی و صنعتی چادرملو توافق نامه همکاری امضا کردند که براساس این تفاهم نامه قرار است مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به منظور برقراری همکاری‏های پژوهشی مستمر میان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه اردکان، پلتفرمی با عنوان «مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو» در برج فناوری و نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه‏اندازی می‏شود. 
این پلتفرم با هدف توسعه زیرساخت‏های مرتبط با انقلاب صنعتی چهارم و حل مسائل فنی و راهبردی در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های فولادی یکپارچه در کشور اجرا می شود.
این مرکز که با همکاری‏های سه‏جانبه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه اردکان اداره خواهد شد، ایجاد و گسترش فناوری‏های نوظهور همچون پردازشگرهای کلان داده‏ها، هوشمندسازی سامانه‏ها، فرآیندهای مواد پیشرفته، تحقیق و توسعه و مسائل فنی و مهندسی روز را در ساختار شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در دستورکار خواهد داشت.
این توافق نامه با محوریت طراحی و تجهیز، راه اندازی و بهره برداری مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو منعقد شده است.
در این جلسه دکتر سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر فاطمه بهجتی اردکانی رئیس دانشگاه اردکان، مهندس محمدناصر تقی زاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، آقای میرعلی یاری مدیر عامل تامین آب از خلیج فارس و دکتر حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر حضور داشتند.

 
رئیس دانشگاه تاکید کرد:
کارنامه مثبت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه رفع نیازهای صنعتی کشور

 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به رشد ۴ برابری قراردادهای صنعتی دانشگاه در سال جاری نسبت به سال گذشته گفت: افزایش قراردادهای صنعتی دانشگاه در سال جاری نشان می دهد که عملکرد دانشگاه در حوزه رفع نیازهای صنعت بسیار مثبت بوده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سید احمد معتمدی در مراسم تفاهم نامه میان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه اردکان گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر قدیمی ترین دانشگاه صنعتی کشور است و دارای تنوع زیاد رشته ها و گرایش های مختلف است.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای برنامه راهبردی است که در این برنامه بر ارتقا این دانشگاه به دانشگاه های نسل سوم و چهارم تاکید شده است بنابراین تمامی برنامه های دانشگاه در راستای برنامه راهبردی اجرایی می شود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: اکنون دانشگاه های بزرگ دنیا نیز به دنبال رفع مشکلات جامعه هستند که این امر در قالب دانشگاه های نسل سوم و چهارم اجرایی می شود.
دکتر معتمدی خاطرنشان کرد: براساس برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای دستیابی به دانسگاه نسل سوم موضوعات مهارت افزایی، فناوری و نوآوری و افزایش قراردادهای صنعتی مدنظر است که در این حوزه ها نیز دانشگاه به موفقیت های چشمگیری دست یافته است.
وی عنوان کرد: جذب قراردادهای صنعتی این دانشگاه نسبت به سال گذشته ۴ برابر رشد داشته است که این امر نشان می دهد دانشگاه صنعتی امیرکبیر نقش موثری در رفع مشکلات کشور و صنعت داشته است.
دکتر معتمدی گفت: این دانشگاه قراردادهای صنعتی بزرگی در حوزه های مختلف از جمله صنعت نفت دارد.
وی خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه موجب می شود تا دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیش از پیش در حوزه صنایع معدنی وارد شود و بتواند در این حوزه به صورت کاربردی فعالیت کند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه در زمینه تولید مقاله نیز رتبه اول را در کشور دارد چراکه به ازای هر استاد ۴ مقاله آی اس آی ثبت شده است.

 
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
حدود ۲۵ درصد قراردادهای صنعتی دانشگاه در سال جاری در حوزه سوپر کامپیوتر و مدیریت کلان داده ها بوده است

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در سال جاری حدود ۲۵ درصد قراردادهای اجرا شده این دانشگاه در حوزه سوپر کامپیوتر و مدیریت کلان داده ها بوده است  که  پروژه های ملی در این حوزه تعریف شده و درحال انجام آنها هستیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حسین حسینی تودشکی در مراسم تفاهم نامه میان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه اردکان گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در برنامه راهبردی خود خط سیر جدیدی را دنبال می کند که نتیجه آن دستیابی به دانشگاه نسل سوم و چهارم است.
وی افزود: مشخصه اصلی دانشگاه های نسل سوم و چهارم میزان اثربخشی دانشگاه ها در کشور و جامعه است.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: دانشگاه ها نباید تک بعدی باشند بلکه باید فعالیت های آنها هم در حوزه تولید علم و هم در حوزه رفع نیازهای صنعت و جامعه باشد.
دکتر حسینی تودشکی عنوان کرد: قوانین ارتقا و جاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به نحوی بازنگری و تدوین شده است که دانشگاه به سمت دانشگاه نسل سوم و چهارم حرکت کند.
وی تاکید کرد: براساس برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی امیرکیر حوزه های استراتژیک تعریف شده تا فعالیت های پژوهشی و فناورانه دانشگاه در این حوزه ها تعریف شود.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: حوزه های محیط زیست، آب، فناوری اطلاعات، مدیریت کلان داده ها و سلامت موضوعات استراتژیک دانشگاه برای فعالیت است.
دکتر حسینی تودشکی خاطرنشان کرد: در سال جاری حدود ۲۵ درصد قراردادهای اجرا شده دانشگاه در حوزه سوپر کامپیوتر و مدیریت کلان داده ها بود و پروژه های ملی در این حوزه تعریف شده که درحال انجام آنها هستیم.
وی گفت: برای اجرای این توافق نامه شورای راهبری ۵ نفره متشکل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه اردکان و شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تشکیل شده است تا براین اساس این تفاهم نامه به نحو احسن اجرایی شود.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: فضای فیزیکی لازم نیز برای اجرا این تفاهم نامه تعیین و تجهیز شده است.

 
مدیرامور پژوهشی دانشگاه تاکید کرد:
ورود دانشگاه صنعتی امیرکبیر به پروژه های کاربردی معدنی

مدیرامور پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: همکاری سه جانبه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه اردکان و شرکت معدنی و صنعتی چادرملو زمینه ورود به صنعت معدن را فراهم کرده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر محمد کریمی  در مراسم امضای تفاهم نامه میان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه اردکان گفت: براساس این تفاهم نامه قرار است مرکز نوآوری با همکاری سه جانبه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه اردکان و شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ایجاد شود.
وی افزود: با اجرای این تفاهم نامه زمینه لازم برای همکاری سه جانبه فراهم می شود که شکل گیری چنین فعالیتی بسیار برای صنعت مفید و تاثیرگذار خواهد بود.
مدیر پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: با امضا این تفاهم نامه دانشجویان خلاق دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه اردکان می توانند پروژه های کاربردی و موثری را در راستای انقلاب صنعتی چهارم ایجاد کنند.
دکتر کریمی عنوان کرد: این همکاری دستاوردهای مفیدی برای کشور خواهد داشت چراکه فعالیت های مبتنی بر آن کاربردی خواهد بود.
وی تاکید کرد: در این تفاهم نامه موضوعات مربوط به فناوری های نو ظهور، هوشمندسازی داده ها و فناوری های پیشرفته مورد توجه است.

 
سرمایه گذاری شرکت معدنی و صنعتی چادرملو برای طراحی و بومی سازی قطعات صنعتی

مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: این شرکت تمایل به همکاری در زمینه طراحی و بومی سازی قطعات دارد و در این زمینه سرمایه گذاری های لازم را انجام خواهد داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهندس محمدناصر تقی زاده در مراسم تفاهم نامه میان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه اردکان گفت: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو علاوه بر فعالیت های معدنی در دیگر حوزه های صنعتی از جمله صنعت فولاد فعالیت می کند به نحوی که در این شرکت کل زنجیزه فولاد اجرا می شود.
وی خاطرنشان کرد: با امضا این تفاهم نامه و همکاری با دانشگاه های صنعتی امیرکبیر و اردکان زمینه ای ایجاد می شود که بهره وری این شرکت افزایش یابد.
تقی زاده عنوان کرد: شرکت های صنعتی کشور از جمله شرکت معدنی و صنعتی چادرملو نیازمند راهکارهای کاربردی برای بهره وری، صرفه جویی و سرمایه گذاری هستند که با همکاری دانشگاه ها می توان این نیاز را برطرف کرد.
وی ادامه داد: این شرکت تمایل به همکاری در زمینه طراحی و بومی سازی قطعات دارد و در این زمینه سرمایه گذاری های لازم را انجام خواهد داد.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو خاطرنشان کرد: این شرکت در حوزه ساخت سلول های خورشیدی نیز فعال است و سرمایه گذاری زیادی در این حوزه انجام داده است.

 
رئیس دانشگاه اردکان تاکید کرد:
افتتاح کلینیک ارتباط با صنعت دانشگاه اردکان در شهرک صنعتی اردکان

رئیس دانشگاه اردکان گفت: کلینیک ارتباط با صنعت این دانشگاه در شهرک صنعتی اردکان راه اندازی شده است که این امر زمینه  فعالیت های صنعتی این دانشگاه را افزایش می دهد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر فاطمه بهجتی اردکانی در مراسم تفاهم نامه میان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه اردکان گفت: دانشگاه اردکان دانشگاه جوانی است اما اساتید جوان و متخصص در این دانشگاه جذب شده اند که این اساتید طرح های کلان ملی متعددی را مدیریت کرده اند.
وی افزود: کلینیک ارتباط با صنعت این دانشگاه در شهرک صنعتی اردکان راه اندازی شده است و این کلینیک خلا مربوط به ارتباط میان دانشگاه و صنایع استان را برطرف خواهد کرد.
آقای میرعلی یاری مدیر عامل تامین آب از خلیج فارس نیز در این مراسم گفت: سایت بزرگ شیرین سازی و انتقال آب به شهر اردکان یزد انجام شده است.
وی افزود: آب موضوع جدیدی است کشورهای محدودی در این زمینه فعالیت می کنند که لازم است ایران نیز در حوزه انتقال آب و شیرین سازی آب فعالیت های علمی و پژوهشی گسترده تری را داشته باشد.
دکتر عزیزاله عصاری نماینده شرکت معدنی و صنعتی چادر ملو نیز در این مراسم گفت: موضوع ارتباط دانشگاه ها با صنایع بسیار مطرح می شود اما باید برنامه ریزی های عملیاتی برای آن داشته باشیم که انعقاد این تفاهم نامه همکاری سه جانبه،  می تواند نقطه عطفی در این زمینه باشد.
وی تاکید کرد: این تفاهم نامه سه جانبه می تواند الگویی برای دیگر صنایع باشد که بتوانند با کمک دانشگاه ها مشکلات خود را برطرف کنند.

عکس ها را در ادامه ملاحظه کنید: 





نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
http://aut.ac.ir/find-1.257.7173.fa.html
برگشت به اصل مطلب