دانشگاه صنعتی امیرکبیر- همایش‌ها و مسابقات
مسابقه سخنرانی تربیون دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار و نفرات برتر معرفی شدند

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/8/8 | 
مسابقه سخنرانی تریبون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد و نفرات برتر در دو بخش دانش آموزی و بزرگسال معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مسابقه سخنرانی تریبون با هدف ارتقای مهارت‌های سخنوری، فن بیان و ارتباط موثر، برای هفتمین سال پیاپی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد که در این مسابقه آموزشی-رقابتی ۱۳۱۵ نفر از سراسر کشور در دو بخش دانش‌آموزی و بزرگسال شرکت کردند.
شرکت کنندگان این مسابقه در بازه زمانی خرداد تا مهر ۹۸ طی سه مرحله، مهارت‌های سخنوری و فن بیان را در کارگاه‌های آموزشی آموختند و سپس با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در روز فینال این مسابقه ۱۰ فینالیست بزرگسال و ۵ فینالیست بخش دانش‌آموزی سخنرانی خود را ارائه دادند. به این ترتیب که هر فینالیست سخنرانی ۴ دقیقه و ۳۰ ثانیه‌ای خود را با موضوعی آزاد برای حاضران ارائه کرد. سپس همه فینالیست‌های بزرگسال مراحل سخنرانی بداهه را انجام دادند؛ به این شکل که ابتدا یک کلمه به قید قرعه از داخل تُنگ برداشته و شرکت کنندگان ۳ دقیقه فرصت فکر کردن داشتند و سپس باید ۳ دقیقه در مورد آن کلمه صحبت می کردند.
در مرحله تصاویر بداهه نیز هر شرکت‌کننده براساس تصاویری که از قبل ندیده بود بایدصحبت می کرد.
این مسابقه با حضور بیش از ۷۰۰ تماشاگر و داورانی چون نیما کرمی، منصور ضابطیان، فرزانه سادات معصومیان، دکتر یحیی علوی، ژان بقوسیان، مهدی صادقلو و علیرضا سخنوران برگزار شد.
در این مسابقه براساس تجمیع آرای داوران و تماشاگران نفرات نفرات برتر بخش بزرگسال به ترتیب بتول ناصری، محمدحسین لریجانی و پریسا خان محمدی بودند و نفرات برتر بخش دانش‌آموزی‌ نیز به ترتیب علیرضا سرفرازیان، فروغ سادات حجازیان و مهدیس آفَرد معرفی شدند.
همچنین بنا به سنت چندساله در این مسابقه، برترین شرکت‌کنندگان در حوزه‌های تخصصی نیز معرفی شدند که در بخش بهترین محتوا رضا پورمحمدی در بخش بهترین اسلایدسازی محمدحسین مالکی، در بخش خلاقانه‌ترین سخنرانی یاسر کشکولی و در بخش شجاع‌ترین سخنران سعیده دشتبانی معرفی شدند.
در ابتدای این مراسم دکتر اصفهانی پور رییس دانشکده مهندسی صنایع و سیستم های مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر به حاضران خوشامد گفت و از برگزاری چنین مسابقاتی در سطح دانشگاه‌های کشور استقبال کرد.
وی خاطر نشان کرد: مهارت‌های ارتباطی موضوعی بسیار مهم است که کمتر در مدارس و دانشگاه‌ها به آن پرداخته می‌شود و مهارت سخنوری با وجود تأثیر زیادی که بر زندگی انسان‌ها دارد، آموزش اصولی و صحیحی برای آن وجود ندارد.
رییس دانشکده مهندسی صنایع و سیستم های مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در مهندسی صنایع نیز این مهارت بسیار کاربردی است چراکه یک مهندس صنایع با توانایی سخنوری مناسب می تواند بسیار کارآمدتر از سایر مهندسین صنایع باشد.
منصور ضابطیان به نمایندگی از هیئت داوران نیز در این مسابقه با تأکید بر اینکه انتظار این استقبال تماشاگران را در ابتدای صبح یک روز کاری نداشته است، از علاقمندی مخاطبان به چنین برنامه‌هایی استقبال کرد. وی که در  سال ۹۴ نیز به عنوان داور در این مسابقه حضور داشته است، مسابقه را چالشی برای تقویت مهارت‌های ارتباطی و سخنوری دانست و از برگزارکنندگان مسابقه تقدیر کرد.
سعیده دشتبانی با وجود مشکل جسمانی که داشت، به عنوان شجاع‌ترین سخنران روی سن آمد و برای مخاطبان چند دقیقه‌ای صحبت کرد.
وی از مشکلی که از کودکی برایش پیش آمده بود و تمام زندگی وی را تحت شعاع قرار داده بود، سخن گفت و اینکه مدتی است اجازه نمی‌دهد این معلولیت تأثیر خاصی روی فعالیت‌هایش بگذارد؛ بدین شکل که اکنون در یک شرکت مشغول به کار است و فعالیت اجتماعی خوبی نیز دارد.
سخنرانی وی به شدت مورد تشویق مخاطبان قرار گرفت و آن‌ها چند دقیقه ایستاده سعیده دشتبانی را تشویق نمودند.
باتوجه به اینکه که یکی از رسالت های مسابقه سخنرانی تریبون، شناسایی استعدادها و کمک به رشد و پرورش آن هاست، قبل از مسابقه با برخی از نمایندگان شرکت های معتبر هماهنگ شده بود تا برای جذب منابع انسانی در این برنامه حضور یابند.
در همین راستا نفراتی از ۸ شرکت مختلف به همراه چند مدیرتولید شبکه های تلویزیونی در این برنامه شرکت کردند و قرار شد تا در صورت تمایل همکاری هایی در آینده با برندگان این مسابقه صورت پذیرد.
نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
http://aut.ac.ir/find-1.341.899.fa.html
برگشت به اصل مطلب