کارشناس ارشد مهندسی فضائی و ارشد مهندسی ماهواره میتواند در صنایع فضائی مشغول به کار شود و به فعالیتهائی طراحی، ساخت و آزمون وسایل نقلیه بپردازند.
کارشناس ارشد اویونیک میتواند در صنایع هوائی و فضائی مشغول به کار شود به طراحی، ساخت و آزمون سیستمهای الکترونیکی در این صنایع بپردازد. تعمیر و نگهداری سیستمهای موجود درصنایع فوق نیز با بکارگیری توانمندی این کارشناسان صورت پذیرد. نظارت بر حسن انجام کار و صحت عملکرد سیستمهای الکترونیکی در این صنایع نیز از جمله فرصتهای شغلی این رشته می باشد.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیش از نیم قرن فعالیت آموزشی و پژوهشی و قابلیت های خوب در دانشکده های مهندسی برق و مهندسی هوافضا در طول ده سال گذشته موفق به تربیت نیروهای متخصص در زمینه فضائی و ماهواره شده است. اکنون با اتکاء به توانمندی های موجود و ارتباطات قوی بین این دانشگاه و صنایع هوائی، هوانوردی و فضائی اقدام به راه اندازی رشته کارشناسی ارشد اویونیک تلاش به ارائه خدمات جدید آموزشی و پژوهشی به این صنایع نماید و امید است بتواند در رشد و ارتقاء سطح در تمام رشتهها تأثیر گذار باشد.
سالهای پذیرش دانشجو
دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای سال تحصیلی ۱۳۹۸ برای رشتههای کارشناسی ارشد فضائی و کارشناسی ارشد ماهواره از بین حائزین شرایط دانشجو میپذیرد.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای سال تحصیلی ۱۳۹۹ برای رشته کارشناسی ارشد اویونیک از بین حائزین شرایط دانشجو میپذیرد.
شرایط ثبت نام
شرایط ثبت نام برای رشتههای کارشناسی ارشد فضائی و کارشناسی ارشد ماهواره دارا بودن مدرک کارشناسی از دانشگاههای معتبر در رشتههای مهندسی برق، مهندسی هوافضا، مهندسی مکانیک و موفقیت در آزمون ورودی سازمان سنجش میباشد.
شرایط ثبت نام برای رشته کارشناسی ارشد اویونیک دارا بودن مدرک کارشناسی از دانشگاههای معتبر در رشتههای مهندسی اویونیک، مهندسی برق، مهندسی هوافضا و موفقیت در آزمون ورودی سازمان سنجش میباشد.
موقعیتهای شغلی
کارشناسی ارشد مهندسی فضائی
سازمان فضائی ایران
پژوهشگاه فضائی ایران
سازمان صنایع هوافضا
کارشناسی ارشد مهندسی ماهواره
سازمان فضائی ایران
پژوهشگاه فضائی ایران
سازمان صنایع الکترونیک
کارشناس ارشد مهندسی اویونیک
سازمان هواپیمائی کشوری
خطوط هوائی
سازمان صنایع هوائی
نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر: http://aut.ac.ir/find.php?item=1.438.1677.fa برگشت به اصل مطلب