مدیریت ارتباط با صنعت- پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی
پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1399/12/20 | 

دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای توسعه فناوری در کشور از سالیان دور اقدام به تاسیس و راه اندازی واحدهای پژوهشی نموده است که اولویت مأموریت آنها عبارتند از:

  • توسعه فناوری در مسیر تبدیل علم به محصول

  • انجام پژوهش های تقاضا محور در رفع مشکلات جامعه

  • تربیت متخصصان فناور

  
 
پیرو عملیاتی شدن سند AUT-PR-۲۱۱۰-۰۲ با عنوان "آیین نامه اجرایی پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی" تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۰۱، پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی با رویکرد افزایش همافزایی و اقدامات میان رشته‌ای در قالب جدیدی دسته بندی و یا ادغام شدند. بر اساس این سند، دو نوع پژوهشکده تعریف شد:

پژوهشکده های نوع الف(داخل پردیس): لیست پژوهشکده های نوع الف   
 
پژوهشکده های نوع ب(زیر نظر معاونت پژوهشی دانشگاه): لیست پژوهشکده های نوع ب
 
بر این مبنا، پژوهشکده های نوع الف، پژوهشکده‌هایی هستند که در قالب تخصص‌های موجود در داخل یک پردیس قرار می گیرند و پژوهشکده‌های نوع ب، پژوهشکده‌هایی هستند که به تخصص‌هایی بیش از یک پردیس نیاز دارند و یا در مرحله تشکیل اولیه لازم است تا با حمایت اولیه دانشگاه شکل گرفته و در ادامه به پردیس‌ها واگذار شوند.
این پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی با رویکرد حل مساله‌های کاربردی و تقاضامحور و در ارتباط با جامعه و صنعت محیطی پویا برای اساتید و محققین فراهم می‌آورند. مدیریت و انجام پروژه‌های صنعتی بین رشته‌ای و بزرگ از مهم ترین وظایف این پژوهشکده‌ها می باشد. خلق دانش فنی و ارائه نوآوری‌های نزدیک به بازار و نیاز جامعه از دیگر ماموریت‌های این پژوهشکده‌ها می‌باشد. بدیهی است، ثبت اختراعات و پتنت‌های ملی و بین‌المللی و تشکیل شرکت‌های زایشی از دیگر ماموریت‌های این پژوهشکده‌هاست.
نشانی مطلب در وبگاه مدیریت ارتباط با صنعت:
http://aut.ac.ir/find-34.4049.7317.fa.html
برگشت به اصل مطلب