شرکت اساتید در کنفرانس‌ها

 | آخرین بروزرسانی: 1405/4/21 | 
 
شرایط عمومی جهت اخذ حمایت دانشگاه
الف) شرایط شرکت کننده
داشتن تسلط کافی به زبان کنفرانس
مرتبط بودن زمینه‌ی تخصصی استاد با موضوع کنفرانس
اخذ نامه‌ی معتبر مبنی بر پذیرش قطعی مقاله
نویسنده‌ی اول یا دوم بودن استاد متقاضی
انتشار حداقل دو مقاله‌ی ISI توسط استاد متقاضی
تبصره: یک مقاله‌ی نشریه‌ی امیرکبیر می‌تواند جایگزین یکی از مقالات ISI فوق شود.
نداشتن پرونده‌ی تخلف در اداره‌ی امور هیئت علمی و کمیته‌ی انتظامی اعضای هیئت علمی
نداشتن پرونده‌ی تخلف در کمیته اخلاق در پژوهش دانشگاه
داشتن حداقل ۵۰ درصد متوسط  امتیاز گرنت پژوهشی دانشگاه
عدم انتشار قبلی مقاله در کنفرانس‌های داخلی و خارجی

 
ب) شرایط کنفرانس
امتیاز ارزیابی کنفرانس بسیار خوب و یا عالی
برگزاری کنفرانس توسط مراکز معتبر بین المللی

مشارکت محققین حداقل سه کشور پیشرفته در کنفرانس
اخذ مجوزهای مورد نیاز
الف) اخذ موافقت دانشکده
در این مرحله ضروریست که عضو هیئت علمی موافقت شورای آموزشی-پژوهشی دانشکده را در قالب
فرم ۱ و فرم ۲ اخذ نموده و حداقل ۸ هفته مانده به کنفرانس موارد جهت بررسی و تطبیق با ضوابط برای اداره کل امور پژوهشی دانشگاه ارسال گردد.

ب) اخذ موافقت اداره کل امور پژوهشی

چنانچه درخواست استاد منطبق بر ضوابط باشد، اداره کل امور پژوهشی درخواست استاد را به تایید معاونت پژوهشی دانشگاه می‌رساند و تصمیم‌گیری نهایی توسط هیئت رئیسه دانشگاه انجام می‌شود.

ج) اخذ موافقت هیئت رئیسه دانشگاه

هیئت رئیسه دانشگاه با در نظر گرفتن اصل صرفه‌جویی، راجع به شرکت استاد در کنفرانس تصمیم‌گیری خواهد کرد و سقف حمایت را تعیین خواهد نمود.
تذکر ۱: هر عضو هیئت علمی حداکثر یکبار در سال می‌تواند درخواست شرکت در کنفرانس‌های بین المللی را داشته باشد.
تذکر ۲: تخصیص بودجه در صورت تامین اعتبار میسر خواهد بود و دانشگاه هیچگونه الزامی برای موافقت با کلیه‌ی درخواست‌ها ندارد.
تذکر ۳: اولویت شرکت اساتید برای شرکت در کنفرانس‌ها براساس شرایط استخدامی آن‌ها (رسمی‌قطعی، رسمی‌آزمایشی و پیمانی) می‌باشد.
 
درخواست دریافت علی الحساب 
در این مرحله ضروریست که عضو هیئت علمی درخواست دریافت علی الحساب را در قالب فرم ۳ تکمیل نموده و آن‌ را برای اداره کل امور پژوهشی دانشگاه ارسال کند.
 
تذکر ۱: حمایت مالی دانشگاه، صرفا به هزینه‌ی ثبت نام، عوارض خروج از کشور، بلیط رفت و برگشت، هزینه‌ی اقامت و غذا و فوق العاده‌ی ماموریت تعلق خواهد گرفت.
تذکر ۲: عضو هیئت علمی می‌تواند حداکثر برای  ۷۰ درصد اعتبار مصوب در هیئت رئیسه دانشگاه، درخواست دریافت علی الحساب را ارسال کند.
تذکر ۳: حداکثر میزان حمایت برای کشورهای مجاور ۶۰ میلیون تومان، کشورهای اروپایی ۱۲۰ میلیون تومان و قاره‌ی آمریکا، چین، ژاپن و استرالیا ۱۵۰ میلیون تومان خواهد بود.
تذکر ۴: پرداخت علی الحساب برحسب مورد و با نظر هیئت رئیسه دانشگاه خواهد بود و مقادیر ذکر شده صرفا حداکثر میزان حمایت هستند.
تذکر ۵: در صورت تامین اعتبار به ازای هر مقاله‌ی اضافی (حداکثر دو مقاله)، سقف مجاز تا ۱۰ درصد قابل افزایش است.
شرکت در کنفرانس
در این مرحله ضروریست که عضو هیئت علمی پس از شرکت در کنفرانس و ارایه‌ی مقاله، گزارش علمی خود را براساس فرم ۴ تکمیل کرده و همچنین نتیجه‌ی فعالیت‌های خود در خصوص توسعه‌ی زمینه‌های همکاری بین المللی را در قالب فرم ۵ تکمیل کرده و به دانشگاه ارایه کند.
تذکر ۱: چنانچه استاد موفق به شرکت در کنفرانس نشود، باید موارد را به اداره‌ی کل امور پژوهشی گزارش کرده و مقادیر دریافتی را تسویه کند.
تذکر ۲: تشخیص عذر موجه برای عدم شرکت در کنفرانس برعهده‌ی هیئت رئیسه‌ی دانشگاه است.
تذکر ۳: در رابطه با کشورهایی که اخذ ویزای آن‌ها منوط به مسافرت به کشوری ثالث است، در صورت عدم اخذ ویزا فقط هزینه تا کشور ثالث محاسبه و پرداخت خواهد شد.
تسویه حساب
در این مرحله ضروریست که عضو هیئت علمی حداکثر یک ماه بعد از انجام سفر، درخواست تسویه حساب خود را براساس فرم ۶ تکمیل نموده و همراه با اصل مقاله‌ی چاپ شده و گزارش علمی سفر را به اداره کل امور پژوهشی ارسال کند.
تذکر: تسویه حساب با عضو هیئت علمی با ارایه‌ی مدارک لازم (لاشه‌ی بلیط و پاسپورت مهمور به مهر رورد و خروج از کشور) انجام خواهد شد.