جشنواره «ماسوره» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1401/12/14 | 

 جشنواره ماسوره ( خامه کشی و تزئین کیک ) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : دراین جشنواره که به همت اداره فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد ۳۰ تیم متشکل از کارکنان و دانشجویان حضور داشتند.
این جشنواره با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی بین کارکنان و دانشجویان و آموزش مهارت اقتصاد  محوربرگزارشد .
در این جشنواره ابتدا مراحل برش ، خامه کشی و تزئین کیک  توسط مربیان شیرینی پزی  به شرکت کنندگان آموزش داده شد و سپس اعضای تیم ها با نظارت این مربیان مراحل کار را به اتمام رساندند. 
در این جشنواره ۶۰ کیلو کیک اسفنجی برای آموزش خامه کشی و تزئین در اختیار تیم ها و شرکت کنندگان قرار گرفت .
شرکت کنندگان در این جشنواره ملزم به رعایت  اصول بهداشتی  و استفاده از ماسک و دستکش بودند.
لازم به ذکراست ، زیباترین تزئین کیک توسط داوران و مربیان انتخاب و اعضای تیم برتر علاوه بر دریافت جایزه نقدی برای آموزش رایگان به آموزشگاه های شهر تهران معرفی می شوند.
این جشنواره با همکاری انجمن آشپزان و سرآشپزان کشور برگزارشد و به تیم ها و شرکت کنندگان حاضر در  برنامه  گواهی بین المللی اهدا می شود.