مراسم تشییع پیکر شادروان دکتر «احمد عبداله زاده» استاد پیسکسوت دانشکده مهندسی کامپیوتر

 | تاریخ ارسال: 1403/3/23 | 

مراسم تشییع پیکر شادروان دکتر احمد عبداله زاده استاد پیسکسوت دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، روسای دانشکده‌ها، اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

در ادامه سخنرانی‌های انجام شده در این مراسم را از نظر می‌گذرانید:


 

 
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ 
نام گذاری مکانی در دانشکده مهندسی کامپیوتر به نام دکتر«عبداله زاده»

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه راه اساتید بزرگی همچون دکتر احمد عبداله زاده در دانشگاه ادامه خواهد داشت، گفت: تصمیم داریم مکانی را در دانشکده مهندسی کامپیوتر این دانشگاه به نام ایشان نامگذاری کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ دکتر علیرضا رهایی در مراسم تشییع شادروان دکتر عبداله زاده استاد این دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکبار دیگر در غم از دست دادن یکی دیگر از اساتید گرانقدر خود به سوگ نشست. در این دو هفته اخیر دکتر پرویز نورپناه، دکتر جعفرمیلی منفرد و امروزهم  دکتر احمد عبداله زاده استاد گرانقدر دانشکده مهندسی کامپیوتر به رحمت خدا رفتند و همه ما متاثر از دست دادن این اساتید خوب هستیم.
وی در ادامه تصریح کرد: دکتر احمد عبداله زاده از اساتید گروه نرم افزار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر بودند که در طول دوران خدمت خود خدمات بزرگی به دانشکده ارائه کردند؛ به طوریکه هدایت ۱۲ رساله دکتری، تعداد ۸۰ پایان نامه کارشناسی ارشد و تربیت دانشجویان کارشناسی حاصل دست رنج ایشان بودند که در این دوره انجام دادند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: تلاش های دکتر عبداله زاده در صحنه صنعت کشور قابل توجه و با عظمت بوده است که امروز نتیجه تلاش ها منشا خیر و برکت هستند. قطعا شاگردان و همکاران ایشان ادامه راه دکتر عبداله زاده را طی خواهند کرد. زحمات و تلاش هایی که برای تربیت نیروی انسانی پرتوان و با پتانسیل برای کشور داشتند را ادامه خواهند داد.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: دکتر عبداله زاده در طراحی سامانه های هوشمند فعالیت های زیادی داشتند بیش از ۱۵۰ مقاله علمی به چاپ رساندند. از دست دادن این عزیزان با توجه به تجربیاتی که داشتند به طوریکه که همه این تجربیات علمی در دنیا و در داخل مورد استفاده همه اندیشمندان و علاقمندان قرار گرفته است، ضایعه بزرگی محسوب می شود. امروزه نتیجه زحمات ایشان به نوعی به بار نشسته و مورد استفاده این دانشکده و سایر دانشگاه ها قرار گرفته است.
رهایی تاکید کرد: بنده ضمن تاثر درگذشت دکتر عبداله زاده، این ضایعه را به خانواده و همکاران ایشان تسلیت می گویم امیدوارم خدا به همه ما دانشگاهیان صبر عطا کند. خوشبختانه حاصل دسترنج این استاد گرانقدر در همه محافل علمی مورد استفاده قرار خواهد گرفت اینگونه نیست که با نبود ایشان به فراموشی سپرده شود.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان اظهار کرد: در دانشکده مهندسی کامپیوتر این دانشگاه مکانی را به اسم ایشان نام گذاری خواهیم کرد و همواره به یاد این استاد بزرگوار خواهیم بود.


 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه:
هوشیارترین افراد کسی است که یاد مرگ باشد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به فوت عضو هیات علمی دانشکاه گفت: ایشان فردی بود که عمر خود را صرف پرورش دانشجو و انسان کرده است.
حجت الاسلام روح اله رجبی در مراسم تشییع پیکر شادروان دکتر احمد عبداله زاده که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد،  با بیان اینکه در هفته های جاری اتفاقات اندوهباری را تجربه می کنیم گفت: حضرت رسول می فرمایند هوشیار ترین افراد کسی است که به یاد مرگ است و بیشتر از همه خود را برای مرگ آماده می کند.
وی یا اشاره به فوت دکتر عبداله زاده با بیان اینکه وی سال گذشته بازنشسته شده بود، افزود: ایشان عمر پربرکت خود را در اختیار پرورش انسان ها قرار داده بود که بسیار با ارزش است.
حجت الاسلام رجبی، با اشاره به روایات، با بیان اینکه به این افراد در ملکوت ارزش نهاده می شود، خاطرنشان کرد: وی فردی بود که برای پرورش علم، عالم و دانشجو و انسان و دلسوزی برای دانشجویان، عمر خود را صرف کرده و توشه عظیمی را با خود برده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: دکتر عبداله زاده در خانواده معلم پرورش یافته و پدر و پدر بزرگ ایشان نیز در شغل شریف معلمی نقش داشتند و ما چنین شخصیتی را از دست دادیم و امیدواریم ازایشان همه خوبی ها را یاد بگیریم.


 
 رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر:
مرحوم عبداله زاده ستون نرم‌افزار دانشگاه بودند 

 رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر با اشاره به مسوولیت مرحوم دکتر عبداله زاده در کرسی نرم‌ افزار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ایشان یکی از ستون های نرم افزار دانشگاه بودند.
دکتر رضا صفابخش در مراسم تشییع پیکر دکتر احمد عبداله زاده عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر، ضمن تسلیت درگذشت این استاد بزرگ به دانشگاه و دانشکده مهندسی کامپیوتر و خانواده ایشان گفت: شادروان دکترعبداله زاده از سال ۷۲ از وزارت علوم به دانشگاه صنعتی امیرکبیر منتقل شد در حالی که مرحوم دکتر میلی منفرد نقش کلیدی در این زمینه داشت و هر دو آنها ما را ترک کردند.
صفا بخش با بیان اینکه دکتر عبداله زاده در گروه نرم افزار و یکی از ستون های این حوزه بود، اظهار کرد: کرسی نرم افزار دانشکده به ایشان تعلق داشت و دانشجویان بسیار زیادی را تربیت کردند و کارهای علمی بسیار قابل توجهی را عرضه کرده است.
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر بارزترین مشخصه دکتر عبداله زاده ه را روحیه بسیار قوی و مثبت ایشان عنوان کرد و یادآور شد: ایشان سختی های زیادی کشیده بود ولی فرد شاکری بود و ایشان آنچه که خداوند برایش مقدر کرده بود از ته دل عنایت داشت و این ‌ویژگی در هر کسی نیست.
وی با اشاره به دوران سخت وی با فوت همسرشان، گفت: وی همیشه خندان و شاکر بوده است. امسال در اردیبهشت ماه به مناسبت روز معلم به دیدار ایشان رفتیم و ایشان از ما استقبال گرمی کرد و این در خاطر ما ماندگاراست.
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: ما خاطرات شیرینی در طی ۳۰ سال داریم و از خداوند مسألت داریم که ایشان را غرق در رحمت کند.

 
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
مرحوم عبداله زاده هوشمندانه زیست و عاشقانه زندگی کرد و سرسختانه از میان ما رفت

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر راستگویی، جرات، مهربانی و قابل اعتماد بودن را از ویژگی های اخلاقی مرحوم عبداله زاده  دانست و افزود: ایشان الگوی ما بود.
دکترمهران سلیمان فلاح از اساتید دانشکده مهندسی کامپیوتر در این مراسم گفت: از لحظه ای که خبر درگذشت ایشان اعلام شد روزهای سختی را گذراندم ما به ایشان علاقه مند بودیم.
وی افزود: ۲۲ سال قبل با ایشان آشنا شدم و از آن موقع با هم صمیمی شدیم و حتی یک بار از ایشان نرنجیدم چون همیشه پرانرژی بودند.
فلاح، با اشاره به نقش وی در تحقیقات حوزه نرم افزار ادامه داد: وی با تربیت دانشجویان، حوزه نرم افزار را در کشور زنده نگه داشت و اکنون دانشجویان وی به عنوان اساتید دانشگاه ها و مهندسان در کشور مشغول به کار هستند.
این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: ایشان سبک و فلسفه خود را داشت و از اساتیدی بودند که بسیار علاقه مند به ادبیات و هنر بودند.
در این مراسم دختر مرحوم دکتر عبداله زاده گفت: پدر من فردی بود که هوشمندانه زیست و عاشقانه زندگی کرد و سرسختانه از میان ما رفت.
وی افزود: پدر من کار خوب عشق دادن به اطرافیانش را بلد بود و با همه صادقانه رفتار کرد و لطف بزرگی که در حق من کرد این بود که مادرم را خالصانه و عاشقانه دوست داشت و به من یاد داد که صادق  بودن بسیار مهم است.