.jpg)
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: یادگاری های زیادی از مرحوم دکتر محمد علی صادقی در دانشکده مهندسی مکانیک به جا مانده و آثار آن همیشه به توسعه روند علم در سطح دانشگاه کمک می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر علیرضا رهایی در مراسم تشییع پیکر دکتر محمد علی صادقی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک که با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار شد با بیان اینکه بار دیگر این دانشگاه در دست دادن یکی از اساتید گرانقدر و پرتلاش خود به سوگ نشسته است گفت: استاد محمد علی صادقی از اساتید قدیمی دانشگاه است که از قبل از پیروزی انقلاب در دانشگاه حضور داشته است و از آن زمان هر جا مانعی بوده حضور داشت و کمک می کرد.
وی ادامه داد: من روزی را به یاد می آورم که ایشان در قبل از انقلاب درسی را به نام تکنولوژی ارائه می کرد و بعد این درس تبدیل به درس متالورژی شد و روند تغییر تئوری تکنولوژی را به صورت یکپارچه به دانشجویان ارائه می کرد.
رهایی ادامه داد: ایشان همواره تلاش می کرد دروس را آنطور که دانشجویان درک می کردند و فرا میگرفتند، تحلیل و توضیح دهد و غالبا دانشجویان مجذوب فعالیت و تلاش ایشان می شدند.
.jpg)
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: در آن زمان بنا به نیاز دانشگاه، مسئولیت حوزه دانشجویی را نیز بر عهده داشتند.
وی گفت؛ بعد از انقلاب در روند شکل گیری کارگاه های دانشکده مهندسی مکانیک اهتمام ویژه داشت. این دانشکده دارای کارگاه های وسیع و گسترده ای است. وی در سفری که به انگلستان داشت برای تجهیز کارگاه های دانشگاه تلاش کرد.
رهایی با بیان اینکه ایشان بعدها تدریس را در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سایر دانشگاه ها ادامه داد یادآور شد: یادگاری های زیادی از مرحوم دکتر محمد علی صادقی در دانشکده مهندسی مکانیک به جا مانده و آثار آن همیشه به توسعه روند علم در سطح دانشگاه کمک می کند.
رییس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به درگذشت عضو هیات علمی پیشکسوت این دانشکده گفت: ایشان ضمن طرح ریزی کارگاه ریخته گری در این دانشگاه با صنایع نیز همکاری وسیعی داشت.
.jpg)
دکتر منوچهر صالحی در مراسم تشییع دکتر محمد علی صادقی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک گفت: ما امروز یکی از اساتید پیشکسوت این دانشکده را از دست دادیم. ایشان بعد از تحمل یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.
وی دکتر صادقی را از ورودیهای دوم دانشگاه پلی تکنیک دانست و اظهار کرد: وی از این دانشگاه فارغ التحصیل و در همین دانشگاه مشغول به فعالیت شد.
صالحی ادامه تحصیل این استاد فقید را در انگلستان دانست و گفت: ایشان فردی بود که دروس مختلفی را ارایه می کرد ضمن آنکه کارگاه ریخته گری دانشگاه را طرح ریزی کرد.
رییس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری با صنایع را بخش دیگری از فعالیت های تحقیقاتی وی نام برد.
در ادامه مراسم دکتر حسن رحیم زاده و دکتر سلمان نورآذر از اساتید پیشکسوت دانشکده مهندسی مکانیک و از شاگردان این استاد فقید به ذکر سجایای اخلاقی وی و همچنین به بیان خاطراتی از مرحوم دکتر صادقی پرداختند.

دکتر محمد علی صادقی در سال ۱۳۱۵ در شهر تهران چشم به جهان گشود.
دوره دبیرستان را در هنرستان تهران به پایان رساند و در سال ۱۳۳۶ وارد انستیتو تکنولوژی تهران واقع در محل فعلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر شد.
در ایام دانشجویی با کارشناسان یونسکو در ساخت و ساز کارگاهها حضوری فعال داشت و پس فارغ التحصیلی در سال ۱۳۴۰ به علت فعالیتهای زیاد در انستیتو مکانیک با بورس دانشکده به انگلستان رفته و پس از یکسال با توجه به اینکه وسایل و تجهیزات کارگاه ها فراهم شد به ایران برگشت و کارگاه های مکانیک را راه اندازی کرد، سپس به پیشنهاد دکتر مجتهدی و با حکم وزیر وقت رئیس کارگاه ها شد و از همان سال درس متالورژی را تدریس کرد. سپس در سال ۱۳۴۶ از طرف دانشگاه برای یک دوره قالب سازی به ژاپن اعزام شد و پس از بازگشت تا سال ۱۳۵۷ به تدریس پرداخت. در سال ۵۷ با تقاضای ادامه تحصیل وی موافقت و به انگلستان اعزام شد و در دانشگاه بیرمنگام دوره دکتری را به اتمام رساند. پس از بازگشت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سایر دانشگاه های دیگر( تبریز، تهران،شریف،اراک و یزد و ...) به تدریس پرداخت و همزمان به صنعت کشور از جمله ماشین سازی اراک مشاوره داد . همچنین در تاسیس رشته ساخت و تولید و رشته متالورژی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری نمود و و در سال ۱۳۹۶ به افتخار بازنشستگی نائل آمد.
دفعات مشاهده: 2790 بار |
دفعات چاپ: 137 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر