
مهندس رسول سعیدی که اخیرا" در مقام مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه فعالیت میکند، توانسته با مساعدت مدیریت دانشگاه برخی امور مربوط به کارکنان را به نتیجه برساند و برخی امور نیز با سرعت در دست اقدام و پیگیری این مدیریت قرار دارد.
غیر حضوری شدن ارائه خدمات اداری از اوایل سال جدید، احیا تعاونی مسکن شماره یک، تجمیع صندوق های وام، ثبت تعاونی اعتبار امیرکبیر، ابلاغ آئین نامه جدید استخدامی اعضای هیأت علمی و غیرهیأت علمی و برگزاری گردهمایی کارکنان و ..... از مهمترین اقدامات انجام شده و در دست انجام مدیریت امور اداری و پشتیبانی است.
واحد انفورماتیک حوزه اداری به منظور ارائه خدمات بهتر به همکاران راه اندازی می شود
مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از راه اندازی واحد انفورماتیک و به روزکردن سامانه های امور اداری خبر داد و گفت: ضمن اینکه یک پایگاه مرکزی اطلاعات از اداره های مختلف را طراحی و در دست تکمیل داریم، بر ارائه غیرحضوری خدمات اداری از سال آینده تأکید کرد.
وی افزود: از شروع سال آینده بخشی از خدمات این حوزه به صورت غیرحضوری و در بستر سامانه های جدید ارائه خواهد شد.
سعیدی در ادامه تأکید کرد : حوزه مدیریت اداری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از اداره های مختلفی تشکیل شده است که هر یک از این بخش ها برنامه ها و وظایفی برای ارائه بهتر خدمات در دست دارند.
به طور کلی تلاش می کنیم با کمک سیستم ها و فرآیندهای جدید، خدمات خود را توسعه دهیم.
تعاونی مسکن شماره یک دانشگاه احیاء می شود
سعیدی همچنین توجه به مسکن اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر را از دیگر برنامه های این حوزه دانست و خاطر نشان کرد: در این راستا با نظر مساعد ریاست دانشگاه کمیته زمین و مسکن تشکیل شده و مقرر شد تعاونی مسکن شماره یک دانشگاه را که یکی از قدیمی ترین تعاونی ها بین دانشگاه ها و ادارات کشور است را احیاء کنیم.
وی تأکید کرد: مکاتبات لازم برای احیاء تعاونی فوق با اداره تعاون تهران صورت گرفته و مجوزهای لازم دریافت شده است. مجمع عمومی این تعاونی در تاریخ ۸ بهمن ماه برگزار و دوره فعالیت آن با تصویب اعضاء تمدید شد.
برنامه جدی دانشگاه برای خانه دار شدن امیرکبیری ها
مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: دانشگاه برنامه هایی برای خانه دار شدن خانواده بزرک پلی تکنیک دارد و مذاکراتی نیز با سازمان ها و موسسات مختلف در این خصوص انجام داده است.
سعیدی در پاسخ به اینکه برای شناسایی زمین برای مسکن اعضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر چه اقدامی انجام شده است، گفت: با وزارت مسکن و شهرسازی، شهرداری و سازمان اوقاف برای تأمین مسکن مورد نیاز رایزنی های اولیه صورت گرفته و پیشنهاداتی در این زمینه داده شده و زمین هایی معرفی شده است که در دست بررسی است. منتظر هستیم که تعاونی مسکن احیاء شود تا بتوانیم با اعضای جدید و حمایت هایی که از سوی مدیریت دانشگاه صورت می گیرد عقب ماندگی که در حوزه مسکن اعضا صورت گرفته است را جبران کنیم.
مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درخصوص تعاونی مصرف دانشگاه نیز اظهار کرد : دیدگاه ما در این زمینه دیدگاه حمایتی است و معتقد هستیم این تعاونی باید بازوی رفاهی دانشگاه در ارائه خدمات و رفاه بیشتر همکاران باشد. امیدوارم مجمع عمومی این تعاونی نیز برای معرفی هیأت مدیره جدید تشکیل شود تا بتوانیم تعاونی مصرف فعال تری داشته باشیم.
صندوق های وام دانشگاه تجمیع می شوند
سعیدی همچنین از تجمیع صندوق های قرض الحسنه دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد و افزود: تجمیع و تقویت این صندوق ها از برنامه های دانشگاه می باشد، ضمن اینکه براساس مقررات بانک مرکزی و موسسات اعتباری ملزم هستیم این مسیر را ادامه دهیم.
قرار است حمایت مالی از این صندوق ها صورت بگیرد. این حمایت ها به افزایش توان وام دهی صندوق ها کمک خواهد کرد.
امیدواریم با این کمک ها سقف وام ها را افزایش داده و صف طولانی وام را کوتاه تر کنیم.
تعاونی اعتبار امیرکبیر ثبت می شود
مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برنامه دانشگاه برای ثبت تعاونی اعتبار امیرکبیر خبر داد و گفت : ثبت این تعاونی مقدمات حقوقی و مالی دارد که البته پس از ثبت می توانیم از کمک های ضابطه مند دانشگاه برای تقویت آن استفاده کنیم.
ابلاغ آئین نامه جدید استخدامی اعضای هیأت علمی و غیرهیأت علمی
مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: طی دو ماه اخیر اقدامات خوبی با حمایت رئیس دانشگاه و معاون توسعه و مدیریت منابع در حوزه اداری صورت گرفته است که تدوین رویه های فنی، بهرهوری و شروع اجرای آئین نامه های جدید استخدامی اعضای هیأت علمی و غیرهیأت علمی از جمله اقداماتی است که آغاز شده است که بخشی از این برنامه ها در مرحله تأیید
نهایی قرار دارد و بخشی از آن نیز در مرحله اجرائی است.
آیین نامه فوق العاده های فنی و بهره وری بهمن ماه ابلاغ خواهد شد
وی بیان داشت: آیین نامه فنی و حق بهره وری بعد از تأیید توسط هیأت امنای دانشگاه، بلافاصله اجرایی خواهد شد.
وی همچنین از تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی مسائل و مشکلات همکاران توانخواه دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد و خاطر نشان کرد : تلاش می کنیم مشکلات همکاران توانخواه در این کارگروه بررسی و تا حد ممکن برای رفع آن اقدام کنیم.
سعیدی همچنین با بیان اینکه در تدوین طرح های اداری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به کیفیت انجام خدمات توجه شده است، گفت: ما طیف های مختلف همکاران اعم از نیروهای شرکتی، قراردادی، پیمانی، رسمی آزمایشی، رسمی و بازنشسته در دانشگاه صنعتی امیرکبیر داریم و تلاش داریم تا حد امکان رضایت مندی همه همکاران را فراهم نمائیم.
جزئیات بیمه تکمیلی همکاران دانشگاه
وی ادامه داد : در طرح های بیمه تکمیلی جدید دانشگاه سقف تعهدات بیمه همکاران افزایش پیدا کرده است. آیتم های اضافی که درخواست داده بودیم، در بیمه جدید گنجاده شده است.
مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: برای اولین بار و با دیدگاه حمایتی مقرر شد سهم پرداخت بیمه تکمیلی توسط همکاران در طرح یک کاهش یابد. ۶۰ درصد حق بیمه در این طرح توسط دانشگاه و ۴۰ درصد آن توسط همکاران پرداخت خواهد شد.

برگزاری همایش تجلیل از همکاران دانشگاه
مدیر امور اداری و پشتیبانی خاطر نشان کرد: در ماه جاری دو همایش به منظور تجلیل از زحمات همکاران گرامی برگزار خواهد شد. این همکاران حکم بازوهای مشورتی را دارند و در تدوین و اجرای برنامه های دانشگاه نقش بسزایی دارند. در این همایش ها تلاش خواهد شد ضمن انجام همفکری با همکاران، آنها را در جریان
برنامه های آتی دانشگاه قرار دهیم. ضمن اینکه بتوانیم مشارکت آنان را در اجرای برنامه های دانشگاه جلب نمائیم.
وی تأکید کرد : برای اولین بار دو همایش برای همکاران دانشگاه صنعتی امیرکبیر تدارک دیدیم. یکی از همایش ها مختص همکاران اداری برنامه ریزی شده است و همایش دیگر نیز برای همکاران خدوم خدمات و تاسیسات درنظر گرفته ایم. این همایش ها در دو روز مختلف برگزار خواهد شد.
مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود : تلاش می کنیم در همایش های فوق، برنامه هایی نظیر تقدیر از همکاران نمونه و همکاران بازنشسته دانشگاه را داشته باشیم.
توسعه برنامه های رفاهی دانشگاه
سعیدی افزود : درنظر داریم در حوزه اداری و رفاهی، خدماتی با استاندارد بالا به همکاران دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارائه نمائیم.
برای بار نخست است که در ابتدای دی ماه برنامه های رفاهی، سیاحتی و اقامتی دانشگاه برای ایام تعطیلات عید نوروز برنامه ریزی و اعلام شده است. بازسازی و تعمیرات مجتمع رفاهی شمال و زائرسرای مشهد مقدس نیز در دست اقدام است تا قبل از پایان سال به اتمام برسد و آماده سرویس دهی به همکاران در ایام نوروز باشد.
تفاهم با سازمان ها و دانشگاه های هم سطح برای استفاده از امکانات اقامتی و سیاحتی
وی همچنین یادآور شد : اقدام دیگری نیز در حوزه اقامتی و سیاحتی دانشگاه شروع کرده ایم و آن این است که از امکانات رفاهی دانشگاه های هم سطح خود استفاده خواهیم کرد. ضمن اینکه با مؤسسات و سازمان هایی که امکانات رفاهی خوبی دارند در حال مذاکره هستیم.
برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی
سعیدی از آغاز برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی درون و برون شهری در اداره رفاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد و تأکید کرد: سعی می کنیم با مراکز رفاهی شهر تهران اعم از شهربازی، باشگاه ها، تالارها و ... مذاکره کنیم تا همکاران بتوانند از این امکانات با تخفیف مناسب استفاده کنند.
پرداخت حدود ۵۱ میلیارد تومان وام طی ۱۰ ماه اخیر
وی همچنین از پرداخت وام به کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد و گفت: طی ۱۰ ماهی که از سال گذشته، حدود ۵۱ میلیارد تومان وام به کارکنان و اساتید دانشگاه اختصاص داده شده است که حدود ۷۰۰ نفر، از این وام ها بهره مند شده اند. ضمن اینکه طی دو ماه اخیر حدود ۲۵۰ امتیاز جدید وام، برای همکاران دریافت کرده ایم. وی در این زمینه از همکاری مناسب بانک های طرف قرارداد قدردانی کرد.
املاک دانشگاه شناسنامه دار می شوند
سعیدی به ساماندهی و استفاده بهینه از املاک و امکانات دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد و گفت : به دنبال این هستیم که املاک دانشگاه در شهر تهران و در واحدهای اقماری به شکل مناسب و در راستای درآمدزایی مورد استفاده قرار بگیرد. در این زمینه سامانه ای را در دست تکمیل داریم.
ضرورت توجه به مسائل فرهنگی کارکنان
مدیر امور اداری و پشتیبانی با بیان اینکه فضای فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باید با نشاط باشد، گفت: سعی می کنیم در این حوزه نیز برنامه ریزی کنیم. مسائل فرهنگی کارکنان را با همکاری بخش های مختلف مورد توجه ویژه قرار خواهیم داد.
توجه جدی به امر سلامت و ایمنی اساتید، کارکنان و دانشجویان
وی بر ضرورت توجه به امر سلامت و ایمنی کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد و گفت : در این زمینه اقدامات بسیار خوبی شروع شده است. مرکز بهداشت و درمان دانشگاه نقش مهمی در این زمینه دارد. ناظرین HSE واحدها و دانشکده ها مشخص شده و جلسات منظمی درخصوص پیگیری این مسائل در دست اقدام است.
دفعات مشاهده: 1273 بار |
دفعات چاپ: 100 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر