سرپرست تربیت بدنی دانشگاه خبر داد؛ سرمایه گذاری ویژه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ورزش همگانی کارکنان

 | آخرین بروزرسانی: 1403/12/4 | 

سرپرست اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سرمایه‌گذاری ویژه این دانشگاه در حوزه ورزش همگانی کارکنان خبر داد و تأکید کرد: این اقدام منجر به بهبود سلامت جسمی و روحی کارکنان خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علی احسانی در مراسم اختتامیه مسابقات ورزشی کارکنان و اساتید این دانشگاه اظهار داشت: برگزاری این مسابقات با مشارکت ۴۰۰ نفر از همکاران و به مدت ۲۰ روز، لحظات پرنشاط و هیجان‌انگیزی را برای دانشگاه به ارمغان آورد. در این دوره از مسابقات، رقابت‌ها در ۹ رشته ورزشی  برگزار شد.

وی افزود: سال گذشته در رشته فوتسال ۷ تیم حدود ۷۰ نفر از کارکنان مسابقات دانشگاه شرکت کردند، اما امسال این تعداد به ۱۰ تیم و حدود ۱۰۰ نفر افزایش یافت. این مسابقات نه تنها فرصتی برای رقابت و قهرمانی فراهم کرد، بلکه باعث ایجاد صمیمیت، همدلی و دوستی بیشتر بین همکاران شد.

احسانی با اشاره به کم‌توجهی به ورزش همگانی در سطح کشور، خاطرنشان کرد: این موضوع باید در دانشگاه صنعتی امیرکبیر مورد توجه ویژه قرار گیرد. ما معتقدیم که سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش کارکنان، علاوه بر بهبود سلامت جسمی و فیزیکی، تأثیرات مثبت روان‌شناختی نیز به همراه خواهد داشت.

وی همچنین ایجاد همدلی و صمیمیت را از دیگر مزایای توجه به ورزش همگانی در دانشگاه دانست و گفت: فعالیت‌های گروهی نه تنها بر سلامت روان تأثیرگذارند، بلکه افراد را به مشارکت بیشتر در فعالیت‌های اجتماعی و تعلق سازمانی ترغیب می‌کنند.

احسانی در پایان به تشکیل کارگروه ورزشی دانشگاه اشاره کرد و گفت: این کارگروه متشکل از کارشناسان متخصص از حوزه‌های مختلف است که برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری مسابقات ورزشی را انجام می‌دهند. خوشبختانه مسابقات ورزشی کارکنان به پایان رسیده و اکنون در حال برگزاری مسابقات ورزشی در سطح دانشکده‌ها  برای دانشجویان هستیم.

وی در پایان یادآورشد: این اقدامات نشان‌دهنده عزم دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ارتقا و اعتلای فرهنگ ورزش و سلامت در بین دانشجویان، کارکنان و اساتید است.

 
مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
اساسنامه ورزش کارکنان و اساتید دانشگاه تدوین می شود

مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تدوین اساسنامه ورزش کارکنان و اساتید دانشگاه خبر داد و گفت: تدوین این اساسنامه در دست اجرا است. امیدوارم به زودی آیین نامه ورزش برای همکاران دانشگاه صنعتی امیرکبیر تدوین شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهندس رسول سعیدی در مراسم اختتامیه مسابقات ورزش کارکنان و اساتید این دانشگاه بر ضرورت ایجاد یک نشاط عمومی در فضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد و گفت: ما شاهد برگزاری مسابقات ورزشی در دانشگاه با مشارکت بسیار خوب همکاران هستیم و می توانیم نشاط عمومی را در فضای دانشگاه ببینیم. خوشبختانه برنامه ریزی خوبی با هماهنگی اداره تربیت بدنی  در این زمینه صورت گرفت به طوریکه همه امکانات دانشگاه برای برگزاری هر چه بهتر این مسابقات بسیج شد.
مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تدوین اساسنامه ورزش کارکنان و اساتید دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: تدوین این اساسنامه در دست اجرا است. امیدوارم به زودی آیین نامه ورزش همکاران دانشگاه صنعتی امیرکبیر تدوین شود.
مهندس سعیدی خاطر نشان کرد: با تدوین آیین نامه ورزش اساتید و کارکنان داشگاه صنعتی امیرکبیر به صورت مشخص و مدون برنامه های ورزشی سالیانه دانشگاه اعلام و اجرا خواهد شد. به طوریکه مسابقات و برنامه های آتی حوزه ورزش دانشگاه با برنامه ریزی مدون اجرایی خواهد شد.
وی از برنامه های حمایتی برای فراهم آوردن امکانات ورزشی در این دانشگاه خبر داد و افزود: امیدواریم با تهیه امکانات مناسب همکاران ما در فعالیت های ورزشی در سطوح مختلف شرکت داشته باشند.
مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر برنامه این دانشگاه برای تقویت برنامه ورزش همگانی کارکنان و اساتید نیز اشاره کرد و افزود: تلاش می کنیم همکاران برای حضور در فعالیت های ورزشی تشویق و حمایت های لازم را در این زمینه انجام دهیم.
مهندس سعیدی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تیم های ورزشی که در مسابقات سطوح مختلف اعم از کشوری و منطقه ای  شرکت کنند، حمایت ویژه ای خواهد داشت. چرا که معتقد هستیم هزینه برای سلامت همکاران در واقع سرمایه گذاری محسوب می شود.
در ادامه دکتر مهرداد ساویز معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز به مهم ترین عناصر وحدت بخش دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد و گفت: واقعیت این است که همه ما در این دانشگاه یک خانواده هستیم. چرا که همه ما هر روز صبح در یک ساعت مشخصی وارد فضای کار می شویم و در یکی از زمینه های مقدس یعنی رشد دادن فرزندان مردم این سرزمین تلاش می کنیم و هر یک از ما قطعه ای از ماموریت را در دست می گیریم.
وی در ادامه تصریح کرد: تک تک اعضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر یعنی اساتید و کارمندان نقش مهم و موثری در رسیدن به هدف یا ماموریت نهایی که همان رشد و پرورش دانشجویان دارند. به طوریکه که این مجموعه بدون همکاری یک عضو نمی تواند به هدف خود دست یابد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: شاید در پیشگاه خداوند به معنای واقعی هیچ تفاوتی بین کارهای خدماتی، تعمیراتی، اجرایی و مدیریتی نباشد. چرا که همه این بخش ها در مجموع برای پیشیرد یک هدف تلاش می کنند. به طوریکه رشد و ارتقای دانشجویان در پیش گاه خداوند ارزش بسیار بالایی دارد.
در این مراسم از برگزیدگان رشته های فوتسال، دارت، والیبال، تنیس روی میز، پرس وزنه، فوتبالدستی، هفت سنگ، آمادگی جسمانی و شنا در دو ماده تقدیر به عمل آمد.

عکس‌ها را در ادامه ملاحظه نمائید:

 






 


دفعات مشاهده: 735 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر